Σαββίδης: «Να παραιτηθεί ο Γκιρτζίκης και το ΔΣ της ΕΠΟ»

Σαββίδης: «Να παραιτηθεί ο Γκιρτζίκης και το ΔΣ της ΕΠΟ»

Ο Ιβάν Σαββίδης προσερχόμενος στη Βουλή μίλησε για το ενδεχόμενο να επιβληθεί Grexit, αλλά και για τον πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη. 

Σαββίδης: «Να παραιτηθεί ο Γκιρτζίκης και το ΔΣ της ΕΠΟ»

Ο Ιβάν Σαββίδης με δηλώσεις του αρχικά είπε τα εξής: «Να ομολογήσω ότι εγώ δεν θα κάνω πίσω στη θέση μου. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που και η κυβέρνηση κρατάει τη θέση της, γιατί δεν επιτρέπεται να προσβάλλεται η αξιοπρέπεια της πολιτείας. Κάθε κράτος έχει το Σύνταγμα και το δημόσιο συμφέρον του λαού και δεν πρέπει τίποτα να είναι πάνω από το δημόσιο συμφέρον. Η δικιά μου άποψη είναι ότι η θέση της κυβέρνησης και του κυρίου Κοντονή πρέπει να είναι συνεπής. Αν η τύχη της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι το Grexit και δεν υπάρχει άλλη επιλογή, αυτό σημαίνει ότι θα περάσουμε κι από αυτό (το Grexit). Και δεν υπάρχει κάτι τρομερό σε αυτό. Αλλά υπάρχουν επιλογές. Ο κος Γκιρτζίκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, που έχουν χάσει την αποτελεσματικότητά τους, πρέπει να παραιτηθούν. Αυτή είναι η σωτηρία».

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου από το βήμα της Βουλής μιλήσει με την ιδιότητα του προέδρου των Ελλήνων της Ρωσίας για το θέμα των επενδύσεων που θέλουν να κάνουν ομογενείς επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δόθηκε ως δώρο ένα πιστό αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας Σουμελά 

Best of internet