Ένα απίθανο MLS iQTab Bullet 3G μπορεί να γίνει δικό σου! (pics)

Gazzetta team
Ένα απίθανο MLS iQTab Bullet 3G μπορεί να γίνει δικό σου! (pics)

bet365

Το gazzetta.gr σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις πολυτέλεια στην καθημερινότητα σου. Κάνε δικό σου το απίθανο MLS iQTab® Bullet 3G!

Hi-Tech σχεδιασμός, υψηλή ευφυΐα και εκπληκτικές επιδόσεις στις 8 ίντσες! Γνώρισε το νέο MLS iQTab® Bullet 3G για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία της πραγματικής ταχύτητας!

Το gazzetta.gr σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου το MLS iQTab® Bullet 3.

Με οκτώ πυρήνες σε ταυτόχρονη λειτουργία, 3G συνδεσιμότητα και 8ίντση IPS οθόνη, απόλαυσε τις αγαπημένες σου ταινίες και βίντεο όπου και να βρίσκεσαι! Η 8MP κάμερα με 16GB μνήμης θα γεμίσουν το MLS iQTab® Bullet 3G σου με ατελείωτες φωτογραφίες και βίντεο ενώ η λίστα με τα αγαπημένα σου κομμάτια δε θα σταματά να γεμίζει!

Επιπλέον το MLS iQTab® Bullet 3G σου συστήνει τη MAIC, μια πολύ σημαντική καινοτομία, που λειτουργεί ως προσωπική βοηθός. Απλά με το άνοιγμα του tablet η MAIC μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμείς, ενώ με ανάλογη φωνητική εντολή πραγματοποιεί αναζήτηση μέσω του GoogleTM. Ακόμα, με την MLS Pedia®, το tablet σου μετατρέπεται σε κινούμενη εγκυκλοπαίδεια. Η MAIC θα εντοπίσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και επιπλέον θα αναγνώσει μία σύνοψη των αποτελεσμάτων που βρήκε. Με το MLS Τalk&Translate® η MAIC μπορεί να μεταφράσει μια λέξη ή πρόταση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα και να σου εμφανίσει το μεταφρασμένο κείμενο στην οθόνη ενώ ταυτόχρονα υπαγορεύει τη σωστή προφορά! Με το Τalk&Call® τηλεφωνείς με τη φωνή σου από το tablet σου, με το Talk&SMS® στέλνεις μήνυμα με τη φωνή σου, με το Talk&Email® στέλνεις email με τη φωνή σου και με το Talk&Post® ποστάρεις στο FacebookTM με τη φωνή σου.

Στιλάτο, πολύ ελαφρύ (300γραμ), λεπτό (μόλις 9.6χιλ), οκταπύρηνο, με οθόνη αφής IPS στις 8 ίντσες, μνήμη 16GB, εμπρόσθια κάμερα 3.2MP και πίσω κάμερα 8MP. Η τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design, οι απίστευτες ταχύτητες που προσφέρει και το πρακτικό του μέγεθος κάνουν το MLS iQTab® Bullet 3G απαραίτητο.

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός έως τις 14 Δεκεμβρίου. Στις 15 Δεκεμβρίου το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί από το gazzetta.gr

 

Τελευταία Νέα