Βασικά... καλημέρα σας και καλό Weekend με πανσέληνο!

Gazzetta team
Βασικά... καλημέρα σας και καλό Weekend με πανσέληνο!

bet365

Τελευταίο «ΣΚ» του καλοκαιριού με Αυγουστιάτικη πανσέληνο! Πριν όμως... τρέξετε για ρομαντικές στιγμές σε παραλίες και αρχαιολογικούς χώρους μην ξεχνάτε το ραντεβού σας με το Gazzetta Weekend Journal!

Πλούσιο ακόμη ένα τεύχος... Με θέματα για όλα τα γούστα. Με αναλύσεις, απόψεις και μαγικές στιγμές από το παρελθόν. Αυτή την φορά είπαμε να το κάνουμε τεύχος... τέχνης και αναμνήσεων. Οι συντάκτες του γράφουν για την... cult ταινία που λάτρεψαν και είδαν δεκάδες φορές στην ζωή τους. Μια συνάντηση με τον... Στάθη, τον Σωτήρη, τον Κώστα, την Καίτη και τον Σταμάτη. Μοναδικές στιγμές μαγείας. Σαν αυτές που πιτσιρίκια ζήσαμε πάνω από το μοναδικό ποδοσφαιράκι Tehkan World Football που μας έφαγε εκατοντάδες... δεκάρικα στον δρόμο προς την κατάκτηση της κούπας.

Όμως δεν σταματάμε εδώ. Διαβάστε για τους 10 καλύτερους πανηγυρισμούς που θα έπρεπε να υπάρχουν στο Pro, δείτε κωμικούς που ξέφυγαν από τα στεγανά και τα κατάφεραν, διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία του ποδηλάτη που τα έβαλε με τους ναζί και θυμηθείτε μαζί μας... γκάφες δημοσιογραφικές.

Φυσικά όπως πάντα μια μοναδική ιστορία του Τερματοφύλακα Γιατρού, μια πρόταση για το Σαββατοκύριακο, μια ψηφοφορία για τον Ολυμπιακό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και... φουλ εικόνα από ό,τι... παίζει στις «καυτές» ελληνικές παραλίες. Μπορεί το καλοκαίρι να μας αποχαιρετά, αλλά το Gazzetta Weekend Journal συνεχίζει να σας κρατάει συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο με ξεχωριστά θέματα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα