Ο τυχερός του gazzetta που... πάει Πάρο!

Gazzetta team
Ο τυχερός του gazzetta που... πάει Πάρο!

bet365

Το gazzetta.gr σε συνεργασία με το ξενοδοχείο «Αιγαίον» σας ανακοινώνει τον τυχερό του διαγωνισμού που κέρδισε ένα τριήμερο για 2 άτομα στην πανέμορφη Πάρο και παράλληλα εξασφαλίζει έκπτωση σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού!

Η προσφορά περιλάμβανε μια τριήμερη διαμονή (δύο διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο ξενοδοχείο «Αιγαίον», στην «καρδιά» της Παροικίας. Αυτός που κέρδισε την σούπερ προσφορά του gazzetta.gr είναι ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ, με τον οποίο θα επικοινωνήσουμε για τις λεπτομέρειες.

Παράλληλα, επειδή όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό του gazzetta δεν μπορούν να μείνουν με άδεια χέρια, γίνεται γνωστό ότι κερδίζουν έκπτωση 20% για παραμονή τους στο ξενοδοχείο! Το «Αιγαίον» βρίσκεται μερικά μόλις μέτρα από το κέντρο της παλιάς πόλης, και από τα εμπορικά καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, καθώς και από την παραλία. Για περισσότερα από 30 χρόνια έχει φιλοξενήσει πάρα πολλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Το ξενοδοχείο Αιγαίον είναι η καταλληλότερη επιλογή για όσους θέλουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην ολοζώντανη Παροικία της Πάρου για να απολαύσουν κλασσικές νησιώτικες διακοπές.

Προσφέρει πισίνα, μεταφορά από προς και από το λιμάνι, δωρεάν ασύρματο internet, δωρεάν χώρο πάρκινγκ, εξωτερική αυλή στην πισίνα με καθιστικά, μεγάλο χώρο υποδοχής με τηλεόραση και μπαρ. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν τηλεόραση και air condition ενώ για την καθαριότητα και τις υπηρεσίες... έχουν να λένε!

Κάντε like στο group στο facebook και επωφεληθείτε των προσφορών!

*Για το διάστημα 20 Ιουλίου με 20 Αυγούστου δεν μπορεί να εξαργυρωθεί η προσφορά λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας. Η έκπτωση δεν ισχύει για τα πακέτα προσφορών, καθώς και για το ίδιο διάστημα.

**Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

 

Τελευταία Νέα