Χορτοκοπτικό, ιδέες για το μπάσκετ και πολλή υπερηφάνεια!

Χορτοκοπτικό, ιδέες για το μπάσκετ και πολλή υπερηφάνεια!

bet365

Το blog σας επιστρέφει. Σχολιάσατε σε όλα, διαλέξαμε τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε.

Γήπεδο, μπάσκετ και πολύ χιούμορ. Όλα πάλι εδώ. Για ακόμα μια εβδομάδα επιστρέψατε δυναμικά. Το γήπεδο της ΑΕΚ, πολύ μπάσκετ και τα γνωστά ανάλαφρα όλα είναι εδώ στο δικό σας blog.

Ο λόγος σε εσάς:

Tα πρώτα... έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Άρχισαν να... στρώνουν το έδαφος για να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η μεγάλη συζήτηση για το γήπεδο της ΑΕΚ, και οι καθυστερήσεις που έχουν προκύψει δίνουν αφορμή για χιούμορ.

BILL21

Όχι γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια,όχι στην καταστροφή του άλσους από το χορτοκοπτικό...

Φιλιά γεμάτα δηλητήριο

Ο Νίκος Παπαδογιάννης θυμάται το σχίσμα του έτους 2000, αναρωτιέται αν τα παθήματα έγιναν μαθήματα και οι σχολιαστές μας άνοιξαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τις δικές τους ιδέες. Ένα δείγμα...

kots

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι νεκρό. αυτό είναι δεδομένο.
η γνώμη μου είναι ότι είναι η ώρα να δημιουργηθεί το ευρωπαϊκό ΝΒΑ. ένα κλειστό ή σχεδόν κλειστό πρωτάθλημα από 20-25 ομάδες που ΔΕΝ θα συμμετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα. και οπωσδήποτε με σαλαρι καπ και αυστηρά οικονομικά κριτήρια συμμετοχής. είμαι σίγουρος ότι σε αυτή τη μορφή θα έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση απ το κοινό και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. επίσης θα μπορούσε η ευρωλιγκα να συνεχίσει να υπάρχει με συμμέτοχες αυστηρά απ την κατάταξη των ομάδων στα εθνικά πρωταθλήματα και ανά δυο ή τρία χρόνια ο καλύτερος (ή οι δυο καλύτεροι) της ευρωλιγκα να αντικαθιστά τον χειρότερο της κλειστής λίγκας.
σκέφτομαι τις λύσεις για τα εθνικά πρωταθλήματα. οι πανιώνιοι, μαρουσια και τρικαλα θα βρίσκουν ενδιαφέρον παίζοντας για τον τίτλο στην Ελλάδα? οικονομικά θα μπορούσαν να επιβιώσουν (θα συγκέντρωναν το ενδιαφέρων των φιλάθλων)? θα συμβιβαζόταν με την παράγωγη ταλέντων για την κλειστή λιγκα (αφού κακά τα ψέματα, λίγοι θα είχαν τη δυνατότητα να βάλουν στόχο τη συμμετοχή εκεί)?

Indemnity

Για να λειτουργήσει όπως το ΝΒΑ όμως χωρίς δυνατότητα ντραφτ, εγγυημένα έσοδα και σάλαρι καπ το θεωρώ πολύ δύσκολο. Εκτός αν λες οτί η λίγκα θα είναι παντελώς κλειστή όπως το ΝΒΑ. Μια κλειστή λίγκα με ρέγκιουλαρ σίζον θα σημαίνει οτί η ΤΣΣΚΑ, Χίμκι και οι άλλες δεν θα παίζουν VTB και ομάδες όπως ο Ερυθρός δεν θα παίζουν Αδριατική κάτι το οποίο φίλε είναι πολύ δύσκολο. Αυτά τα πρωταθλήματα είναι δύσκολο να δεχτούν την αποχώρηση δυνατόν ομάδων επειδή είναι διακρατικά και θα χαθεί ο λόγος που οι ομάδες συμμετέχουν σε αυτές. Με δύο πρωταθλήματα μια ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ που τα διεκδικεί θα χρειαστεί να παίξει σε 100 παιχνίδια την χρονιά αν σκεφτείς οτί οι σειρές στα πλευόφ της κλειστής θα πηγαίνουν στις 3 νίκες(α λα ΝΒΑ) και μετά θα έχουν πλευόφ στην εθνική.
Με λίγα λόγια ένα πρωτάθλημα με εγγυημένα έσοδα, σάλαρι καπ και ρέγκιουλαρ σίζον των 30 αγώνων. Θα μπορούσε να γίνει διαχωρισμός δύση/ανατολή με 30 ομάδες όπως το ΝΒΑ και μετά χιαστή. Η Ελλάδα πάντως μόνο να χάσει έχει αν γίνει κλειστή λίγκα. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα κατακτίεται με mvp τον Τσόχλα ή τον Αθηναίου(no offense guys). Και τα έσοδα από τα τηλεοπτικά θα πέσουν στα επίπεδα του Βόλλευ. Αν συμβεί πάντως το σενάριο της κλειστής λίγκας εγώ προσωπικά θα συμβούλευα τον ΕΣΑΚΕ να αφήνει τις πιο υγιείς ομάδες(ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ) να παίζουν στην Αδριατική και να γίνει το ελληνικό πρωτάθλημα ομοίωμα του Σερβικού, καθαρή στόχευση στην παραγωγή ταλέντων.

ΝΒΑ στα Σεπόλια

Πόσο πολύ;

El Puro

Πόσο πολύ σπάνε τη μιζέρια του εγχώριου αθλητισμού;;;;;
Μπράβο ρε μάγκες!

Beyonce- Jay Z: Δείτε το νέο τους υπερπολυτελές σπίτι στη Νέα Ορλεάνη

Μεγάλη καρδιά είσαι φίλε Μάκη!

makisBVB

ήταν να το αγοράσω εγώ αλλά είπα στον Jay-Z "χαλάλι σου ρε μάγκα θα μείνω στο δυάρι μου στον Χολαργό"

Σφαιρόπουλος: «Για να είσαι καλός προπονητής, πρέπει να... είσαι έτοιμος για απόλυση!»

Και η ιστορία του φίλου μας πολύ όμορφη και το το χιούμορ του άλλου φίλου μας έκανε να χαμογελάσουμε. Πάντως αν Σωτήρη είσαι η αιτία για να αλλάξει η ιστορία, σίγουρα οι φίλοι του Ολυμπιακού θα σε ευγνωμονούν!

Σωτήρης_Παπάγος

Αγαπητέ κόουτς.......... θυμάμαι στο lobby του ξενοδοχείου στο Βερολίνο, όταν καθόμασταν και μιλάγαμε με τις ώρες για μπάσκετ...........
Σου είχα πει τότε, πως κάποια μέρα, θα προπονείς την ομάδα και θα γνωρίσουμε μεγάλες επιτυχίες.........
Με είχες ευχαριστήσει και χαμογελούσες............
Δεν ήξερα ότι χαμογελούσες με νόημα......... επειδή το ήξερες....... το ένοιωθες..........
Έχεις τεράστιες γνώσεις για το άθλημα και με είχες εκπλήξει με την ηρεμία σου και την ψυχραιμία που αντιμετώπιζες τις καταστάσεις............
Έχουμε βρει κόουτς για πολλάάάά χρόνια........... όχι μόνο έναν άνθρωπο που γνωρίζει το σπορ, όχι μόνο έναν άνθρωπο που λατρεύει την δουλειά του, αλλά και έναν άνθρωπο, που ΛΑΤΡΕΥΕΙ τον ίδιο τον Ολυμπιακό.......
Καλή επιτυχία, τόσο σε σένα προσωπικά, όσο και την ομάδα μας.......... μας έχετε κάνει ήδη περήφανους, βγάλτε μας και στους δρόμους...........

Manthos13

Νομίζω ότι αυτή η μέρα ήταν καθοριστική για τον Σφαιρόπουλο, τον Ολυμπιακό, το ευρωπαϊκό μπάσκετ!
Σωτήρη, άλλαξες την ιστορία!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 68-70

Όμορφα σχόλια για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

george130075

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνη την ομάδα του 1987 που γέννησε την μπασκετική παιδεία σε τούτη την ταλαίπωρη χώρα.

CaptainMike

Η μεγαλοσύνη στους λαούς δεν μετριέται με το στρέμμα.
Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα . . .

Κωστής Παλαμάς

Ένα μεγάλο ευχαριστώ (όχι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ την ομάδα μου) άλλα σε όλους εσάς που υποστηρίζετε άλλη ομάδα και που με κάνατε άλλη μια φορά να νοιωσω τόσο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Μπορούμε ρε γαμώτο, μπορούμε παντού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τα καλύτερα σχόλια αναγνωστών
Τα καλύτερα σχόλια αναγνωστών