Τα tattoos του Μπέκαμ και τι σημαίνουν (pics)

Gazzetta team
Τα tattoos του Μπέκαμ και τι σημαίνουν (pics)

bet365

Τα 40 κλείνει σήμερα ο Μπέκαμ και εκτός από το φαρμακερό σουτ, έχει γίνει είδωλο και για τα τατουάζ. Το gazzetta.gr σας τα παρουσιάζει.

Γενέθλια έχει σήμερα ο Μπέκαμ και κλείνει τα 40 του χρόνια. Εκτός από τεράστιος ποδοσφαιριστής, τον θυμηθήκαμε σε άλλο άρθρο, ήταν πάντα από τους παίκτες που τον ενδιέφερε η εξωτερική τους εμφάνιση. Τα χαρακτηριστικά του είναι δύο. Οι πολλές αλλαγές στα μαλλιά του και τα τατουάζ που κοσμούν το κορμί του και το καθένα έχει την δική του σημασία. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα καλύτερα:

Mπρούκλιν, 1999

Την μέση του Μπέκαμ κοσμεί το όνομα του πρωτότοκο γιου του, Μπρούκλιν. Έγινε το 1999 όταν γεννήθηκε και το πρώτο παιδί της οικογένειας Μπέκαμ.

Άγγελος, 2000

Την επόμενη χρονιά ένας μεγάλος φύλακας άγγελος σχεδιάζετε στην πλάτη του Μπεκς. Το επιβλητικό σχέδιο πιάνει μεγάλο μέρος της πλάτης του ποδοσφαιριστή.

Βικτόρια, 2000

Πήγε για εντυπωσιακό αποτέλεσμα αλλά κάτι λάθος έγινε. Στο αριστερό του χέρι ήθελα να γράψει το όνομα της συζύγου του Βικτόρια. Με την γραφή που διάλεξε όμως κάτι δεν πήγε καλά και τελικά αυτό που αναγράφεται είναι ένα λάθος όνομα «Vihctoria». Η σκέψη μετράει!

Ρόμεο, 2002

Όταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιος της οικογένειας πήρε και το όνομα αυτό την θέση του στην πλάτη του Ντέιβιντ. Ρόμεο αναγράφεται πάνω από τον άγγελο.

7, 2003

Με το νούμερο 7 στην πλάτη αγαπήθηκε στην Αγγλία. Δεν γινόταν να μην αποκτήσει μια θέση στο κορμί του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή. Στο δεξί του χέρι υπάρχει ο αριθμός 7 στα λατινικά.

Κρούζ

Φυσικά ούτε ο μικρός γιος της οικογένειας μπορεί να λείπει από το σώμα του Ντέιβιντ. Το όνομα Κρούζ βρίσκεται κάτω από τον μεγάλο άγγελο στην πλάτη του Ντέιβιντ.

Σταυρός με φτερά, 2003

Με την μεταγραφή του στην Ρεάλ είπε να κάνει και ένα νέο τατουάζ. Ένας σταυρός που έχει φτερά κοσμεί τον λαιμό του Μπέκαμ. «Το έκανε σαν ένα είδος προστασίας για τα παιδιά του. Αγαπάει τα τατουάζ του».

Άγγελος vol.2, 2004

Έναν μήνα μετά από τις φήμες για παράνομο δεσμό του ο Ντέιβιντ εμφανίστηκε με έναν μεγάλο άγγελο στο μπράτσο του. «Ο καθένας έχει έναν τρόπο να εκφράζεται, τα τατουάζ είναι ο δικός μου».

Χάρπερ, 2014

Από την συλλογή με τα ονόματα δεν θα μπορούσε να λείπει η μονάκριβη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ, η μικρή Χάρπερ. Το 2014 με περηφάνια ο Ντέιβιντ επέδειξε το όνομα της μικρής του κόρης χαραγμένο κοντά στον λαιμό του.

 

Τελευταία Νέα