Η μέθοδος Μιγιάγκι για τον Λαουάλ και τα σουβλάκια της Κλαούντια

Η μέθοδος Μιγιάγκι για τον Λαουάλ και τα σουβλάκια της Κλαούντια

bet365

Όλα εδώ!Τα σχόλια σας επιστρέφουν!Βρήκαμε πάλι σχόλια απολαυστικά και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα.Το δικό σας blog είναι εδώ.

Μπορεί να αργήσαμε λίγο, αλλά επιστρέψαμε. Σχολιάσατε, είχατε τις διαφορές σας (μεταξύ σας και μεταξύ μας) και εμείς διαλέξαμε αυτά που μας έκαναν να χαμογελάσουμε και έδωσαν μια «ευχάριστη νότα» στον σχολιασμό σας και σας τα παρουσιάζουμε. Όπως πάντα επιλέξαμε αυτά που έχουν διάθεση για χιούμορ και «καζούρα». Είσαστε απολαυστικοί... Η μπάλα σε εσάς.

Ροκανίζοντας έναν μύθο

Η μη χρησιμοποίηση του Λαουάλ από τον Ιβάνοβιτς, δεν άρεσε ιδιαίτερα σε αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού. Ένας από τους φίλους μας θέλησε να δώσει την εξήγηση για να μην υπάρχουν ερωτήσεις. Απολαύστε τον.

Diaman1

Ο Ιβάνοβιτς ακολουθεί την τεχνική του Μιγιάγκι με τον Λαουάλ, τον βάζει να καθαρίζει τον πάγκο για να μάθει τα συστήματα και να βελτιωθεί... Δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις το λάθος...

Ζάκυνθος: 700 κυνηγοί περίμεναν στο λιμάνι τους θηροφύλακες με αβγά και γιαούρτια!

Ένα άλλο θέμα που αναφέρθηκε στο gazzetta.gr ήταν ένα θέμα για αντιδράσεις κυνηγών στην Ζάκυνθο. Συγκεκριμένα 700... Η ερώτηση του φίλου μας μας φάνηκε εύστοχη και την δημοσιεύομε. Τι στο καλό κυνηγάνε;

aimilios1977

έχει 700 κυνηγούς η Ζάκυνθος;;;;;; τι στο καλό κυνηγάνε;;

Σε ροζ σκάνδαλο ο Πουλίδο

Επίσης θέμα που έκανε εντύπωση, ήταν το «επικό» στριπτίζ του Πουλίδο σε μια κοπέλα μέσω κάμερας. Έχουμε σχολιασμό από όλες τις πλευρές. Ο ένας φίλος μας προτίθεται να κάνει και εκείνος στριπτίζ στην κοπέλα και εμείς προσπαθούμε να προβάλουμε την επιθυμία του, και συμφωνούμε απόλυτα με τον φίλο από κάτω. Είναι το καλύτερο επεισόδιο...

apsos

αυτής και εγώ της κάνω στριπτίζ και σήμερα κιόλας

ΧΑΡΤΙΝΟΣ 7

το πιο ωραίο επεισόδιο στο
σίριαλ Πουλίδο

Tα 400 γκολ του Μέσι!

Το σχόλιο ενός άλλου φίλου μας για το άγγιγμα της μπάλας από τον Σέρχιο Ράμος σε γκολ δημιούργησε κανόνα... και έμεινε ο φίλος να αναρωτιέται...

AEK21REALCR7
Το να προσπερνάς τους αντιπάλους με τρέξιμο δεν είναι τρίπλα.
Όσο για το γκολ,η μπάλα πηγαίνει στο Ράμος και αλλάζει κατεύθυνση(κανόνες ποδοσφαίρου).

spyros.p

κανόνας ποδοσφαίρου είναι το ότι ο Ράμος ακουμπάει(ελάχιστα) την μπάλα? ποιος κάνονας είναι αυτός?? ο κάνονας ΣΕΡΧΙΟ ΡΑΜΟΣ??

«On this team we fight for every inch»

Για το τρίποντο του Πρίντεζη, στην πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four, γράψαμε τα πάντα. Το δράμα του φίλου όμως το καταλαβαίνουμε. Αν τελικά φύγει με την Ιρίνα θα τον υπερασπιστούμε.

gregkost

Mε το που καρφώνει ο Πριντ κ φτάνουμε στους 66, μπαίνει μέσα κ μου λέει ¨βάλε λίγο το πάμε πακέτο γίνεται χαμός¨ κ σε ρωτάω ποιο δικαστήριο θα με καταδικάσει αν τη χωρίσω κ πάω με την Ιρίνα Σάικ στη Μαδρίτη?

Και η Μίλαν για Καρέλη!

Η είδηση ότι η Μίλαν θέλει τον Καρέλη από τον Παναθηναϊκό δεν σας έπεισε. Ο φίλος αναρωτιέται...

upokeimenikos7

Μήπως είναι αναγραμματισμός και τελικά τον θέλει η Μαλίν?

Αλλάζει ημερομηνία ο τελικός Κυπέλλου

Το αίτημα της αλλαγής του τελικού του κυπέλλου από τον Ολυμπιακό έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Ένα από αυτά που θέλουμε η ΕΠΟ να λάβει υπόψιν της είναι και του φίλου μας.

Pasole

Δεν μπορούμε για της 27 γιατί 23 θέλω να βγω με καινούργια γκόμενα!!!!!

H Kλαούντια είναι... Παναθηναϊκός

Η φωτογράφηση της Κλαούντια με φανέλα του Παναθηναϊκού έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Γιατί την είχαμε δει στο σουβλατζίδικο και αναρωτιόμασταν είναι δεν είναι... Ευχαριστούμε φίλε!

BasketApoKounia

Συνδεσμίτης η Κλαούντια, όλο Ζωγράφου είναι και τρώει σουβλάκια από τα 2 αδέρφια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τα καλύτερα σχόλια αναγνωστών
Τα καλύτερα σχόλια αναγνωστών