Ο Λαπόρτα παντρεύεται την πορνοστάρ (pics+vds)!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Επιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ για τον έρωτα του Λαπόρτα, ο οποίος αρραβωνιάστηκε την πρώην πορνοστάρ Μαρία Λαπιέδρα και σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, ο οποίος ήταν το αφεντικό των Καταλανών από το 2003 ως το 2010 και δημιούργησε τη δυναστεία της ομάδας – playstation, σύντομα θα βάλει «στεφάνι» στην Μαρία Λαπιέρδα.

Ο Λαπόρτα χώρισε από την σύζυγο του Κοστάνς, με την οποία έχουν τρεις γιούς, πρίν από περίπου πέντε χρόνια, ωστόσο αποφάσισε ότι ήρθε ο καιρός να ξαναπαντρευτεί με την πρωταγωνίστρια σε πάνω από 70 ταινίες πορνό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις πρόσφατες εκλογές της Καταλωνίας, όπου ο Λαπόρτα ήταν υποψήφιος με το κόμμα του (Solidarietat Catalana), στο οποίο είχε καλέσει την Λαπιέδρα να συμμετάσχει στην καμπάνια του. Το παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, το οποίο κρίθηκε από πολλούς «στημένο» και «εκλογικό τρικ». Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε στην Κούβα, όπου και αρραβωνιάστηκε.

Μπορεί η Λαπιέδρα να έχει... ένοχο παρελθόν και να διατυμπάνιζε στα Μέσα τις σχέσεις της με γνωστούς Ισπανούς αστέρες και επιχειρηματίες, ωστόσο φαίνεται πως ο Λαπόρτα δεν «μασάει». Ας ευχηθούμε λοιπόν στον 49χρονο και την 27χρονη καλά κουφέτα!

 

Τελευταία Νέα