Ξεχώρισε η παρουσία της SKODA στο Spetsathlon 2019

Gazzetta team
Ξεχώρισε η παρουσία της SKODA στο Spetsathlon 2019

bet365

Στη φετινή, έβδομη κατά σειρά διοργάνωση, η SKODA είχε ρόλο Official Car Partner με το KODIAQ, το μεγάλο της SUV να έχει ρόλο ουραγού στους ποδηλατικούς αγώνες που διεξήχθησαν, με το πλήρωμά του να φροντίζει για την υποστήριξη των αθλητών.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Spetsathlon, στο νησί των Σπετσών, με τη SKODA να εντυπωσιάζει με την παρουσία της, τόσο αγωνιστικά όσο και με τα μοντέλα της. Σε ένα αθλητικό διήμερο που συγκέντρωσε αριθμό συμμετοχών που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η παρουσία πολλών και σπουδαίων πρωταθλητών, οι εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και τα πολλά happenings, επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό του Spetsathlon, ως του κορυφαίου ελληνικού αγώνα τριάθλου.

Στη φετινή, έβδομη κατά σειρά διοργάνωση, η SKODA είχε ρόλο Official Car Partner με το KODIAQ, το μεγάλο της SUV να έχει ρόλο ουραγού στους ποδηλατικούς αγώνες που διεξήχθησαν, με το πλήρωμά του να φροντίζει για την υποστήριξη των αθλητών. Παράλληλα, ένα KAROQ και ένα επταθέσιο KODIAQ, εκτεθειμένα στην Πλατεία Ποσειδωνίου μπροστά από το ομώνυμο ξενοδοχείο, υποδέχονταν πλήθος ενδιαφερομένων, που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά το «Αυτοκίνητο του 2019» για την Ελλάδα και το πρώτο σε πωλήσεις SUV στην κατηγορία του τη χρονιά που μας πέρασε, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα η SKODA ξεχώρισε με τους εξής τρόπους στη διοργάνωση:

> Η KOSMOCAR-SKODA ήταν ο Official Car Partner στο φετινό Spetsathlon, στο νησί των Σπετσών, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο, συγκεντρώνοντας ρεκόρ συμμετοχών.

> Οι Τζένη Μπουλμέτη και Χρήστος Γαρέφης, οι δύο αθλητές της SKODA Team Greece 2019 που συμμετείχαν στους αγώνες, κατέκτησαν μετάλλια μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις.

> Συμμετοχή και της εταιρικής ομάδας της KOSMOCAR, με εργαζόμενους τους εταιρείας να τρέχουν στο 5Κ#charity4sports Run, για στήριξη αθλητών που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

> Tα KODIAQ και KAROQ, τα εντυπωσιακά SUV μοντέλα της SKODA σφράγισαν με την παρουσία τους την επίσημη συμμετοχή της KOSMOCAR-SKODA στο Spetsathlon.

 

Τελευταία Νέα