5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το Garmin Pay

Gazzetta team
5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το Garmin Pay

bet365

O νέος πρωτοποριακός τρόπος για πληρωμές μέσω των smartwatch της Garmin από την Alpha Bank και την Visa.

Κάθε μέρα που περνάει θέλουμε η ζωή μας να γίνεται όλο και πιο απλή. Να μπορούμε να επικοινωνούμε πιο εύκολα και γρήγορα με τους γύρω μας, να ολοκληρώνουμε πιο σύντομα τις δουλειές του σπιτιού, να κάνουμε πιο αποτελεσματικές τις συναλλαγές μας.

Στο πλαίσιο των παραπάνω αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου, η Garmin σε συνεργασία με την Αlpha Bank και την Visa δημιούργησαν το Garmin Pay, ένα νέο πρωτοποριακό τρόπο για να κάνεις τις πληρωμές σου μέσω smartwatch. Συγκεκριμένα το Garmin Pay δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών Visa της Alpha Bank να πραγματοποιούν εύκολα και με ασφάλεια, ανέπαφες πληρωμές σε contactless τερματικά POS, απλώς φορώντας ένα “έξυπνο” ρολόι Garmin. Τα συμβατά με την εφαρμογή μοντέλα είναι τα εξής: Garmin Smartwatch vivoactive 3 (Music), Fenix 5 Plus series, Forerunner 645 (Music) και Forerunner 945.

Για να γίνει κατανοητό το πόσο πιο εύκολη μπορεί να γίνει η καθημερινότητά σου μέσω του Garmin Pay δημιουργήσαμε την παρακάτω λίστα με τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις ότι θα αλλάξουν στη ζωή σου κάνοντας τις συναλλαγές σου μέσω ενός ρολογιού Garmin.

1> Θα πηγαίνεις για τρέξιμο και γυμναστική χωρίς να κουβαλάς μαζί σου λεφτά, αφού στο τέλος της προπόνησης θα αγοράζεις νερό ή ένα ισοτονικό ποτό χρησιμοποιώντας το ρολόι σου.

2> Μετά την αγαπημένη σου μουσική μπορείς να έχεις στο ρολόι και το πορτοφόλι σου. Έτσι κάθε φορά που θα πηγαίνεις στο γυμναστήριο θα μπορείς να αφήνεις το κινητό στο σπίτι σου.

3> Δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις στην τσάντα, τις τσέπες ή το backpack το πορτοφόλι σου, αφού θα το έχεις πάντοτε στον καρπό σου.

4> Θα πραγματοποιείς όλες τις καθημερινές αγορές σου με τον πιο σύγχρονο τρόπο! Έτσι, θα ακολουθείς πρώτος τα τελευταία trends της τεχνολογικής εξέλιξης χωρίς να χρειάζεται να μιμείσαι τρίτους όταν θα είναι πια παρωχημένα.


5> Θα πραγματοποιείς ακόμα πιο ασφαλείς συναλλαγές, αφού στο Garmin Pay εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα η νέα τεχνολογία των διεθνών Οργανισμών καρτών (Tokenization Services), που επιτρέπει να μην αποθηκεύεται ο πραγματικός αριθμός της Visa κάρτας σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα