Διεκδικήστε 10 ολοκληρωμένες θεραπείες κατά της τριχόπτωσης KOPEXIL AQUA (Update: οι νικητές)

Gazzetta team
Διεκδικήστε 10 ολοκληρωμένες θεραπείες κατά της τριχόπτωσης KOPEXIL AQUA (Update: οι νικητές)

bet365

Υπάρχει θεραπεία για την τριχόπτωση; Κι όμως ΝΑΙ και το όνομα αυτής είναι KOPEXIL AQUA της Lavish Care!

Η LAVISH HAIR CARE FOR MEN είναι μία εξελιγμένη ανδρική σειρά προϊόντων styling για μαλλιά και μούσια που συνδυάζει την τεχνολογική υπεροχή με την καλλιτεχνική - vintage προσέγγιση. Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens και άλλα επιβλαβή στοιχεία, ειδικά σχεδιασμένα για άνδρες και κατάλληλα για κάθε τύπο τρίχας και δέρματος.

Η νέα επαναστατική θεραπεία κατά της τριχόπτωσης σχεδιάστηκε από Έλληνες επιστήμονες με στόχο να προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση στους άνδρες που ταλαιπωρούνται από χρόνια τριχόπτωση, ανδρογενετική αλωπεκία, εποχική αντιδραστική τριχόπτωση ή έχουν αδύναμα μαλλιά.

Αποτελείται από δύο καινοτόμα προϊόντα: τις αμπούλες Kopexil Aqua Antir-Hair Loss Treatment και το σαμπουάν Kopexil Aqua Anti-Hair Loss Shampoo.

Η ταυτόχρονη χρήση των δύο παραπάνω προϊόντων προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα:

- Αναστέλλει την τριχόπτωση

- Ενδυναμώνει την τρίχα από την ρίζα ως την άκρη

- Διεγείρει την ανάπτυξη της τριχοφυΐας

Τα προϊόντα της σειράς Kopexil Aqua είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens και εφαρμόζονται εύκολα χωρίς να αφήνουν την παραμικρή αίσθηση λιπαρότητας.

Το Kopexil Aqua Antir-Hair Loss Treatment και το Kopexil Aqua Anti-Hair Loss Shampoo μπορεί να τα βρει κανείς σε επιλεγμένα κομμωτήρια και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lavish Care.

Το Gazzetta, σε συνεργασία με την Lavish Care, δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν 10 ολοκληρωμένες θεραπείες κατά της τριχόπτωσης KOPEXIL AQUA.

Οι νικητές:

1. Βασίλης Θεοχαρόπουλος

2. Χρήστος Μεταξάς

3. Τάσος Πιερράκος

4. Άλκης Παναγιωτίδης

5. Βασίλης Ζωίδης

6. Χρήστος Μηνάογλου

7. Σπύρος Χρόνης

8. Ιωάννης Παναγιώτου

9. Σάββας Γουλόπουλος

10. Μαργέτης Γρηγόρης

Οι τυχεροί αναγνώστες θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου για τον τρόπο παραλαβής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα