Mπαρτσελόνα & Viber, η συμμαχία που σε στέλνει στο Καμπ Νόου!

Gazzetta team
Mπαρτσελόνα & Viber, η συμμαχία που σε στέλνει στο Καμπ Νόου!

bet365

Η κορυφαία εφαρμογή δωρεάν μηνυμάτων και το καμάρι της Καταλονίας ένωσαν τις δυνάμεις και σε στέλνουν στο Καμπ Νόου μέσω του gazzetta.gr!

To Viber αποτελεί μια εφαρμογή... φαινόμενο, η οποία συνδέει σχεδόν ένα δις ανθρώπων στον κόσμο δωρεάν. Φροντίζει επίσης να ενισχύσει συνεχώς το προφίλ του, επενδύοντας πολλά στην αξιοπιστία και «ακούγοντας» πραγματικά τις προτροπές των ίδιων των χρηστών. Έχει επίσης ριζώσει για τα καλά στην Ελλάδα, καθώς πάνω από το 50% του πληθυσμού έχει εγκατεστημένο το Viber για γρήγορη και δωρεάν επικοινωνία. Πλέον, ανοίγοντάς το, βρίσκετε εκεί και το gazzetta.gr, καθώς και τα... μερακλίδικα stickers του!

«Οι αρχές της Μπάρτσα είναι μέρος του DNA της Viber». Ο Τζαμέλ Αγκάουα, CEO της Rakuten Viber, στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από μερικές εβδομάδες στο Gazzetta Weekend Journal είχε σταθεί στον τρόπο που δύο brands που κυριαρχούν στο χώρο τους συνεργάστηκαν, με το αποτέλεσμα να είναι εκρηκτικό. «Η Μπαρτσελόνα είναι πιθανότατα στο top 5 των κορυφαίων αθλητικών brand παγκοσμίως. Είναι γνωστή παντού και ήταν πολύ σημαντικό για την Rakuten, την μητρική μας εταιρία, να συνάψει συνεργασία με μια πασίγνωστη φίρμα. Η Μπάρτσα επίσης είναι ένας οργανισμός που μας αρέσει πολύ.

Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι που έχουν χρήματα να προσελκύσουν τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, όταν φτάνουν στο πικ τους, όπως για παράδειγμα η Παρί Σεν Ζερμέν. Και υπάρχουν κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα που έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν από μικρή ηλικία παίκτες, όπως ο Μέσι και να τους προετοιμάσουν για να γίνουν οι καλύτεροι στον κόσμο. Αυτό μας αρέσει, είναι μέρος του DNA μας. Θέλαμε να συνεργαστούμε με έναν οργανισμό που ενδιαφέρεται για τις αρχές της εκπαίδευσης, της προπόνησης των παιδιών για να γίνουν πρώτα καλοί άνθρωποι και μετά πρωταθλητές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το Viber αποτελεί μετά την έναρξη της χορηγίας το επίσημο κανάλι επικοινωνίας των μπλαουγράνα. Οι οπαδοί της Μπάρτσα ανά τον πλανήτη μπορούν να συνδεθούν, να επικοινωνήσουν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, να ενημερώνονται για τα νέα της ομάδας τους και να μπουν απευθείας στον πυρήνα της δράσης, μέσω της εφαρμογής που είναι προσβάσιμη μέσω του Viber. Ας πάρουμε για παράδειγμα το κρίσιμο ματς της Κυριακής με την Βαλένθια. Λίγο πριν τη σέντρα, ο χρήστης είχε τη δυνατότητα μέσω της εφαρμογής να μαντέψει τον νικητή και το τελικό σκορ. Στο ημίχρονο, μπορείς να ανοίξεις ξανά το Viber και να βαθμολογήσεις την ομάδα σου, ενώ σου δίνεται και η δυνατότητα επιλογής του MVP. Στο ημίχρονο, μπορείς να ανοίξεις ξανά το Viber και να βαθμολογήσεις την ομάδα σου, ενώ σου δίνεται και η δυνατότητα επιλογής του MVP. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την δημιουργία του Chat bot και των στοιχείων που έρχονται στην οθόνη σου, υπήρξε συνεργασία με εταιρείες όπως η Opta και η Inscouts.

Εκείνοι που θα μαντέψουν σωστά θα πάρουν έναν βαθμό και θα συνεχίσουν στον επόμενο γύρο, μπαίνοντας σε κλήρωση για VIP εισιτήρια, πτήσεις, προϊόντα της Μπαρτσελόνα. Εκείνος ωστόσο που θα βγει πρώτος για τον μήνα, θα μπει στην κλήρωση για το υπέρτατο δώρο: Τη γνωριμία με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα! Σκέψου τον εαυτό σου στα αποδυτήρια, να τα λέει με τον Μέσι, τον Σουάρες και τον Ινιέστα! Το Public Acount της Μπάρτσα στο Viber πλησιάζει τα 5 εκατομμύρια ακόλουθους, δείχνοντας ότι η διαδραστικότητα, το περιβάλλον του Viber, η ευκολία στην πρόσβαση και το περιεχόμενο που προσφέρεται δεν περνά απαρατήρητο από τους followers. αλλά και τα εκατομμύρια μπλαουγράνα οπαδών ανά τον κόσμο!

Τα team των δύο πλευρών δουλεύουν πυρετωδώς για αναπτύξουν κι άλλες ιδέες, έχοντας στόχο να κάνουν το Viber στην κυριολεξία κάτι παραπάνω από μια εφαρμογή, ένα μέρος γεμάτο από την ξεχωριστή εμπειρία της Μπαρτσελόνα.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ήρθε και στην Ελλάδα μέσω του Gazzetta.gr! Mπαίνοντας στο επίσημο Public Account τou Gazzetta στο Viber και από εκεί στο chat bot (το εικονίδιο με το μήνυμα πάνω δεξιά), σου δίνεται η δυνατότητα να απαντήσεις σε ένα κουίζ για το καμάρι της Καταλονίας και να μπεις στην κλήρωση για δύο VIP εισιτήρια στο Καμπ Νόου!

Γιατί και το gazzetta.gr, είναι κάτι παραπάνω από ένα αθλητικό site! Μπες στον Δημόσιο Λογαριασμό του στο Viber και ετοιμάσου για ταξίδι!

 

Τελευταία Νέα