Το gazzetta.gr και το Rakuten Viber σε στέλνουν στα VIP του Καμπ Νόου! (pics)

Το gazzetta.gr και το Rakuten Viber σε στέλνουν στα VIP του Καμπ Νόου! (pics)

Το gazzetta.gr και το Rakuten Viber σε στέλνουν στα VIP του Καμπ Νόου! (pics)

Το gazzetta.gr εγκαινιάζει το Public Acount του στο Rakuten Viber και γιορτάζει τη νέα του συνεργασία με ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δώρο, στέλνοντας δύο υπερτυχερούς αναγνώστες να δουν την Μπαρτσελόνα από τις θέσεις επισήμων στο Καμπ Νόου!

Το Viber... μάλλον το γνωρίζετε! Είναι μια δωρεάν εφαρμογή μηνυμάτων και κλήσεων που συνεχώς μεγαλώνει. Συνδέει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ στην Ελλάδα οι χρήστες ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια! 

Η πασίγνωστη εφαρμογή επικοινωνίας αποτελεί από φέτος το επίσημο κανάλι επικοινωνίας της Μπαρτσελόνα, ενώ η Rakuten, η μητρική εταιρεία του Viber, έγινε Main Global Sponsor της Μπαρτσελόνα, μέχρι το 2020. 
 
Η Μπαρτσελόνα είναι «κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος» και στην Ελλάδα, το gazzetta.gr δείχνει για μια ακόμα φορά ότι είναι... κάτι παραπάνω από ένα αθλητικό site! 
 
Ξεκινάμε με το δωρεάν sticker pack του gazzzetta, φτιαγμένο για «μερακλήδες» αναγνώστες και συνεχίζουμε με... νέο έτος στη Βαρκελώνη, παρέα με τον Μέσι!
 
Ο κυρ-Γκατζέτας ντύνεται Άη Βασίλης και σε συνεργασία με το Viber, φέρνει αρκετές μπλαουγράνα εκπλήξεις στην οθόνη σας, ξεκινώντας με ένα εκπληκτικό χριστουγεννιάτικο δώρο, που κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε Έλληνα φιλάθλου της Μπαρτσελόνα! 
 
Μπείτε στο Public Account του gazzetta.gr στο Rakuten Viber και από εκεί στο Chat Bot (το εικονίδιο με το μήνυμα πάνω δεξιά), απαντήστε στις ερωτήσεις για τη Μπαρτσελόνα, κατεβάστε τα αποκλειστικά stickers του gazzetta και μπείτε στην κλήρωση για δύο εισιτήρια στα VIP του Καμπ Νόου, για τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Λεβάντε στις 7 Ιανουαρίου. Απαντήστε σωστά και η συμμετοχή σας καταγράφεται αυτόματα!
 
Ο υπερτυχερός νικητής θα ταξιδέψει μαζί με ένα ακόμα άτομο της επιλογής του στη Βαρκελώνη και θα δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από το Rakuten Viber!*. 
 
Βρείτε το Public Acount του gazzetta.gr στο Viber, πάρτε μέρος στην κλήρωση και μείνετε συντονισμένοι, γιατί αυτό... ήταν μόνο η αρχή!

Best of internet