Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν-Ρόμα στα Ματς του Κουπονιού του Πάμε Στοίχημα

Gazzetta team
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν-Ρόμα στα Ματς του Κουπονιού του Πάμε Στοίχημα

bet365

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ στα σημεία τους, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους

Τα ντέρμπι της Premier League, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι και της Serie A, Μίλαν-Ρόμα, περιλαμβάνονται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις, που προφέρονται στα σημεία των δύο μεγάλων αναμετρήσεων, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια τους.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στις 19:30, θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής της Premier League, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι. Πρωτοπόρος με 16 βαθμούς είναι η Μάντσεστερ Σίτι, μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παραμένει αήττητη, μετά από 6 αγωνιστικές, με 5 νίκες και μία ισοπαλία. Στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς βρίσκεται η Τσέλσι, με 4 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στις 19:00, θα διεξαχθεί το ντέρμπι Μίλαν-Ρόμα. «Συγκατοικούν» στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, με 12 πόντους. Η Ρόμα έχει 1 αγώνα λιγότερο και σε 5 παιχνίδια μετράει 4 νίκες και μία ήττα. Χωρίς ισοπαλία είναι και η Μίλαν, με 4 νίκες και 2 ήττες σε 6 αγωνιστικές.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα για τα Ματς του Κουπονιού, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν-Ρόμα.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα