Αννόβερο-Αμβούργο και Παρί Σεν Ζερμέν-Λυών στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Gazzetta team
Αννόβερο-Αμβούργο και Παρί Σεν Ζερμέν-Λυών στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

bet365

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ στα σημεία τους, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους .

Δύο από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ο αγώνας της Bundesliga Αννόβερο-Αμβούργο και το ντέρμπι της Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν-Λυών, περιλαμβάνονται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Οι αποδόσεις στα σημεία τους είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια τους.

Το παιχνίδι Αννόβερο-Αμβούργο θα διεξαχθεί σήμερα, στις 21:30. Το Αννόβερο έχει κάνει εντυπωσιακή επιστροφή στη Bundesliga. Βρίσκεται στην κορυφή με 7 βαθμούς, μαζί με τη Ντόρτμουντ και τη Χοφενχάιμ και παραμένει αήττητο με 2 νίκες και μία ισοπαλία. Ένα βαθμό λιγότερο έχει το Αμβούργο, το οποίο επίσης ξεκίνησε καλά, με 2 νίκες και μία ήττα.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, θα διεξαχθεί το ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Λυών. Πρωτοπόρος στη Ligue 1 είναι η Παρί Σεν Ζερμέν με 15 βαθμούς. Έχει πετύχει το απόλυτο, με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Λυών βρίσκεται στην τρίτη θέση, με 4 βαθμούς λιγότερους και είναι αήττητη με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα για τα Ματς του Κουπονιού, Αννόβερο-Αμβούργο και Παρί Σεν Ζερμέν-Λυών.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ.

 

Τελευταία Νέα