ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στην πρεμιέρα του Champions League και του Europa League

Gazzetta team
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στην πρεμιέρα του Champions League και του Europa League

bet365

Πολλά ειδικά στοιχήματα και τρία Super Παρολί από τον ΟΠΑΠ – Στα Ματς του Κουπονιού ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης ξεκινάει, με τη σέντρα στους ομίλους του Champions League και του Europa League και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής.

Στο Champions League ο Ολυμπιακός συμμετέχει στον τέταρτο όμιλο, με τη Γιουβέντους, τη Μπαρτσελόνα και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», είναι στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και του Europa League.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και τρία Super Παρολί, δύο για το Champions League και ένα για το Europa League.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου το Super Παρολί, με τις νίκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπαρτσελόνα, ανεβάζει την απόδοση της τριάδας από το 2,06 στο 2,30.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου το Super Παρολί, με τις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι, της Λίβερπουλ και της Τότεναμ, δίνει απόδοση 5 (από 4,47).

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου το Super Παρολί, με τις νίκες της Μίλαν, της Άρσεναλ και της Μαρσέιγ, πληρώνει 2,40 (από 2,14).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα