Οι νικητές των 2 MLS iQTab Master!

Gazzetta team
Οι νικητές των 2 MLS iQTab Master!

bet365

Οι δύο νικητές που κέρδισαν 2 από τα πιο σύγχρονα και όμορφα tablet! Τα MLS iQTab Master!

Το MLS iQTab Master ήρθε για όσους θέλουν το απόλυτο tablet…στα χέρια τους!

Και έφτασε η ώρα δύο αναγνώστες του Gazzetta να τα χαρούν:

Οι δύο υπερτυχεροί είναι οι Σωτήρης Κωνσταντίνου και Αντώνης Κρανιδίου!

Το MLS iQTab Master 8 έχει ποιοτική οθόνη αφής IPS 8” για οπτική απόλαυση και ιδανική φορητότητα και τετραπύρηνο επεξεργαστή με 2GB RAM!

Η πίσω κάμερα στηρίζεται σε σύγχρονο αισθητήρα στα 5MP για εκπληκτικές φωτογραφίες και φανταστικά βίντεο, ενώ η front-facing κάμερα 1MP θα κάνει τις βίντεοκλήσεις παιχνιδάκι!

Οι αποκλειστικές λειτουργίες φωνητικών εντολών MLS Talk&Search, Talk&Watch for YouTube, Talk&Post, Talk&Email και Talk&Drive, σε συνδιασμό με την προσωπική σου βοηθό, τη MAIC, θα σου λύσουν τα χέρια και θα αλλάξουν τον τρόπο που εργάζεσαι, επικοινωνείς και ψυχαγωγείσαι σε καθημερινή βάση.

To MLS iQTab Master 8 ενσωματώνει την έκδοση 5.1 Google Android, που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σου tablet. Οι πολλές επιλογές στο τομέα των ρυθμίσεων θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, αμέσως μόλις δοκιμάσεις ένα Android Tablet.

Επιδόσεις στο Maximum! Τα γραφικά στα παιχνίδια ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο, ο χρόνος απόκρισης της συσκευής εκμηδενίζεται και πλέον σε επίπεδο επιδόσεων, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον προσωπικό σου υπολογιστή! Τετραπύρηνες επιδόσεις στα 1.30 GHz με 2GB RAM!

Τα 16GB θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρμογές. Μπορείς να επεκτείνεις και την μνήμη σου με κάρτα μνήμης microSD!

Το tablet της MLS σου δίνει τη δυνατότητα να αναπαράγεις με ταχύτητα βίντεο και να φορτώνεις ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.30 GHz, 2GB RAM και 16GB ενσωματωμένης μνήμης. Ακόμα, υποστηρίζει δίκτυα WiFi για ελεύθερη και απεριόριστη πλοήγηση στο διαδίκτυο. Περιέχoνται επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 3500 mAh για μεγάλη αυτονομία, φορτιστής και καλώδιο Micro USB.

Είναι αργία και ψάχνεις ανοιχτά φαρμακεία, βενζινάδικα ή νοσοκομεία.

Το MLS iQTab Master 8 σου βρίσκει το κοντινότερο ανοιχτό φαρμακείο στο οποίο μπορεί να τηλεφωνήσει για εσένα ή και να σε πλοηγήσει σε αυτό. Σου τελειώνει η βενζίνη και ψάχνεις βενζινάδικο. Απλά το λες και σου βρίσκει τα κοντινότερα σε εσένα και σε πλοηγεί, ενώ για αρκετά από αυτά σου λέει και τις τιμές. Είσαι μπλοκαρισμένος στην κίνηση και έχεις απελπιστεί;

Τώρα η MAIC μπορεί να σου πει την κίνηση στους δρόμους αλλά και να βρει τα κοντινότερα σε εσένα παρκινγκ ώστε να μη χάνεις επιπλέον χρόνο ψάχνοντας παρκάρισμα!

Με τις νέες εφαρμογές MLS Translate και MLS Pedia όλα τα ερωτήματά σου βρίσκουν απάντηση γρήγορα και εύκολα. Οι ελληνοαγγλικές και αγγλοελληνικές μεταφράσεις δεν συνοψίζονται μόνο σε ένα κείμενο. Η MAIC σου υπαγορεύει και τη σωστή προφορά! Αναζήτηση στο MLS Pedia; Η MAIC όχι μόνο εντοπίζει το αποτέλεσμα αλλά υπαγορεύει και μια σύντομη περίληψη του. Η MAIC μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμείς.

Ενδεικτικά, λέγοντας “κάμερα” ή “φωτογραφική μηχανή” ανοίγει η κάμερα, λέγοντας “φακός” ανοίγει ο φακός, “facebook” ανοίγει αυτόματα το facebook, ενώ λέγοντας “δεδομένα”, “Bluetooth άνοιξε” κλπ ενεργοποιεί την αντίστοιχη λειτουργία.

 

Τελευταία Νέα