Μεγάλα παιχνίδια στο International Champions Cup από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Gazzetta team
Μεγάλα παιχνίδια στο International Champions Cup από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

bet365

Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες παίρνουν μέρος στο International Champions Cup και προσφέρουν γκολ και θέαμα λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

Το International Champions Cup διεξάγεται σε τρεις χώρες, την Κίνα, τις ΗΠΑ και τη Σιγκαπούρη.

Το τουρνουά της Κίνας ολοκληρώνεται με τους αγώνες Μπάγερν-Μίλαν και Ίντερ-Λυών. Στις ΗΠΑ το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει τα παιχνίδια Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν-Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ακολουθήσει το τουρνουά της Σιγκαπούρης, από την Τρίτη 25 Ιουλίου έως το Σάββατο 29 Ιουλίου, με τη συμμετοχή της Τσέλσι, της Μπάγερν και της Ίντερ.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες του International Champions Cup, Μπάγερν-Μίλαν, Ίντερ-Λυών, Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν-Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

 

Τελευταία Νέα