Πλήθος ειδικών στοιχημάτων από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για το Πανιώνιος - Γκόριτσα και τους ημιτελικούς του Euro U19

Gazzetta team
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για το Πανιώνιος - Γκόριτσα και τους ημιτελικούς του Euro U19

bet365

Ο Πανιώνιος είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που πέφτει στη μάχη των Κυπέλλων Ευρώπης!

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου η ομάδα της Νέας Σμύρνης υποδέχεται στο γήπεδο της τη Γκόριτσα, σε αγώνα για τη δεύτερη προκριματική φάση του Europa League, με στόχο να πάρει τη νίκη με σκορ πρόκρισης.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δύο ημιτελικοί του Euro U19, Πορτογαλίας-Ολλανδίας και Αγγλίας-Τσεχίας, που διεξάγονται την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στην Τιφλίδα. Σε νοκ άουτ αγώνες θα κριθούν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό, που θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουλίου.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα του Πανιώνιου με τη Γκόριτσα και τους δύο ημιτελικούς του Euro U19.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Στο παιχνίδι του Πανιώνιου με τη Γκόριτσα προσφέρεται και ειδικό στοίχημα για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει.

Ο αγώνας της Νέας Σμύρνης περιλαμβάνεται και σε Super Παρολί του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Η τριάδα με τις νίκες του Πανιώνιου, της Γαλατασαράι και της Στουρμ Γκρατς δίνει απόδοση 2,78. Με το Super Παρολί η απόδοσή της ανεβαίνει στο 3,15.

 

Τελευταία Νέα