H Interwetten μεγάλος χορηγός των ιστιοπλόων Μπόζη-Κλωναρίδου! (pics)

Gazzetta team
H Interwetten μεγάλος χορηγός των ιστιοπλόων Μπόζη-Κλωναρίδου! (pics)

bet365

H Interwetten με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με τις αθλήτριες ιστιοπλοΐας στην Class 470, Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου.

Η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του Online Gaming αναδεικνύει το κοινωνικό έργο που παράγει, στηρίζοντας σημαντικούς αθλητές και αθλήτριες που φέρνουν σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα σε κορυφαίες διοργανώσεις σε διεθνές επίπεδο.

Η ομάδα των Μπόζη-Κλωναρίδου, που έχει κατακτήσει μία 2η και μία 3η θέση σε Παγκόσμια πρωταθλήματα Νεανίδων, μία 3η θέση σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων και είναι πρωταθλήτριες Ελλάδας στην κατηγορία γυναικών, έχει θέσει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις παγκόσμιες διοργανώσεις μέχρι και τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο 2020, όπου θα κυνηγήσουν μία σπουδαία επίδοση και το μετάλλιο.

Το ήθος των δύο αθλητριών, οι τεράστιες προσδοκίες και φιλοδοξίες που έχουν, σε συνδυασμό και με το νεαρό της ηλικίας τους, αλλά και η αίγλη του αθλήματος της ιστιοπλοΐας αποτελούν εχέγγυα μίας αποτελεσματικής συνεργασίας.

 

Τελευταία Νέα