Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Gazzetta team
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

bet365

Σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 25-27 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα δώσουν τα πρώτα παιχνίδια τους στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει από τώρα ειδικό στοίχημα για την πρόκριση στους ομίλους των τριών ελληνικών ομάδων, αλλά και του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα παίξει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και ήδη γνωρίζει την αντίπαλό του. Στις 11 Ιουλίου θα υποδεχτεί στη Λευκωσία τη Ντουντελάνζ και η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα στο Λουξεμβούργο. Για να μπουν στους ομίλους ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκλείσουν δύο αντιπάλους και ο ΑΠΟΕΛ τρεις.

Ο Ολυμπιακός είναι οριακό φαβορί με απόδοση 1,70 στο ειδικό στοίχημα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. O αποκλεισμός του δίνει απόδοση 1,80. Στην ίδια διοργάνωση ο ΑΠΟΕΛ είναι αουτσάιντερ για να μπει στους ομίλους με απόδοση 3,15 ενώ ο αποκλεισμός του πληρώνει 1,20.

Στο Europa League ο Παναθηναϊκός είναι οριακό αουτσάιντερ με απόδοση 1,80 για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους. Ο αποκλεισμός του δίνει απόδοση 1,70. Ο ΠΑΟΚ θεωρείται φαβορί για να παίξει και εφέτος στους ομίλους του Europa League. Η πρόκρισή του έχει απόδοση 1,60 και ο αποκλεισμός του 1,90.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα