Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ στον Ιππόδρομο (pics)

Gazzetta team
Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ στον Ιππόδρομο (pics)

bet365

Εννέα ημέρες απομένουν για το μεγάλο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ - Αυτά είναι τα επτά καθαρόαιμα άλογα που θα τρέξουν στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ και που διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου ίππου της χρονιάς

Έκλεισε η «χρυσή» επτάδα των αλόγων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου ίππου της χρονιάς, στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ.

Οι εγγραφές των ίππων, που θα αγωνιστούν στο μεγάλο Ντέρμπι της 5ης Ιουλίου 2017, στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, ολοκληρώθηκαν σήμερα με επιτυχία.

Οι ίπποι που θα διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο είναι οι:

· ΑΓΓΕΛΟΣ

· ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ

· ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ

· ΔΑΝΑΟΣ

· ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ

· ΜΟΜΟΥΡ

· ΝΕΣΤΟΡΑΣ

Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο Ντέρμπι

Το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ - η σημαντικότερη κούρσα στο καλεντάρι των ελληνικών ιπποδρομιών - αναμένεται να είναι συναρπαστικό καθώς σε αυτό θα τρέξουν τα σπουδαιότερα 3ετή καθαρόαιμα άλογα στην Ελλάδα.

Το Σάββατο θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των αναβατών που θα συμμετέχουν στο Ντέρμπι, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για τη σειρά κατάταξής τους στην εκκίνηση.

Η ιπποδρομιακή κοινότητα μετρά πλέον αντίστροφα για το μεγάλο Ντέρμπι. Ιδιοκτήτες, προπονητές και αναβάτες αναμένουν με ενθουσιασμό την 5η Ιουλίου, με στόχο την νίκη που αποτελεί γι’ αυτούς όνειρο ζωής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα