Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ δίνει παραπάνω κέρδη και μεγαλύτερη αξία στο ποντάρισμα!

Gazzetta team
Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ δίνει παραπάνω κέρδη και μεγαλύτερη αξία στο ποντάρισμα!

bet365

Τα μεγάλα πρωταθλήματα βρίσκονται στην κορύφωσή τους, το ενδιαφέρον έχει ανέβει στα ύψη και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ μοιράζει επιπλέον κέρδη!

Το ποντάρισμα αποκτάει μεγαλύτερη αξία γιατί το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ δίνει παραπάνω κέρδη με τέσσερις προωθητικές ενέργειες, τα Ματς του Κουπονιού με ακόμα καλύτερες αποδόσεις, το Super Paroli, τη Super List και το Mega Booster.

Τα Ματς του Κουπονιού με ακόμα καλύτερες αποδόσεις, από την Παρασκευή 28 Απριλίου έως την Κυριακή 30 Απριλίου, είναι οι αγώνες Αταλάντα-Γιουβέντους, Έβερτον-Τσέλσι, Τότεναμ-Άρσεναλ και το κρίσιμο παιχνίδι των playoffs της Euroleague Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός. Οι αποδόσεις στα σημεία τους είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Με ακόμα καλύτερες αποδόσεις θα προσφερθούν και κατά τη διάρκειά τους, στο live.

Τo ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει, για το σαββατοκύριακο, δύο Super Παρολί με ενισχυμένες αποδόσεις. Το Super Παρολί του Σαββάτου 29 Απριλίου (έως τις 16:30) περιλαμβάνει τις νίκες της Ντόρτμουντ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μονακό. Η απόδοση της τριάδας είναι 1,87 και με το Super Paroli ανεβαίνει στο 2,10.

Το Super Παρολί της Κυριακής 30 Απριλίου (έως τις 18:30) έχει τα over 2,5 στους αγώνες Τότεναμ-Άρσεναλ, Ίντερ-Νάπολι, και Νις-Παρί Σεν Ζερμέν. Η απόδοσή τους είναι 2,84 και με το Super Paroli ανεβαίνει στο 3,25.

Μέσα στο ΚΟΥΠΟΝΙ θα βρείτε και τη Super List μια ξεχωριστή λίστα αγώνων από τα κορυφαία πρωταθλήματα, οι οποίοι προσφέρονται με μεγαλύτερες αποδόσεις.

Επιπλέον κέρδη έως 100% δίνει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και με το Mega Booster στους παίκτες που θα ποντάρουν στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το Champions League και το Europa League και στο μπάσκετ, τη Euroleague και το ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα