Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 σετ προϊόντων Lavish!

Gazzetta team
Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 σετ προϊόντων Lavish!

bet365

Το Gazzetta σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε 5 σετ ανδρικών προϊόντων styling Lavish Hair Care για να πετύχετε την καλύτερη περιποίηση για τα μαλλιά αλλά και τα μούσια σας.

Η ελληνική εταιρία TAST GROUP, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον χώρο της Αισθητικής και της Ομορφιάς, δημιούργησε την πλέον επαναστατική λύση για να πάρετε τον απόλυτο των μαλλιών σας αλλά και να φροντίσετε σωστά τα μούσια σας.

Δημιούργησε μία νέα σειρά προϊόντων styling για άνδρες τα οποία προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και χαρίζουν το στυλ που επιθυμείτε, τιθασεύοντας ακόμα και τα πιο δύσκολες τρίχες.

Το αποτέλεσμα διαρκεί όλη μέρα, χαρίζοντάς σας ελευθερία στην κίνηση και το τέλειο look.

Η νέα σειρά περιποίησης για τα μαλλιά και τα μούσια Lavish Hair Care της εταιρίας TAST GROUP επιβραβεύτηκε για την καινοτομία της συσκευασίας της, αποσπώντας το Bronze βραβείο στην κατηγορία Top Export Packaging των “Greek Exports Awards 2016”.

Η καινούργια σειρά Lavish Hair Care αποτελείται από δέκα προϊόντα για τους άνδρες που αφορούν τα μαλλιά, τα μούσια και το πρόσωπο: Hair Gel Jam, Black Gel Jam, Matte Crème Paste, Styling Mud, Strong Hold High Sheen Water Pomade, Medium Hold High Sheen Water Pomade, Siberian Healer, Siberian Hunter, Brawler’s, Feeler και Peel Off Black Mask.

Tο Gazzetta κάνει δώρo σε 5 τυχερούς αναγνώστες του 5 σετ προϊόντων styling για τα μαλλιά και τα μούσια LAVISH HAIR CARE.

Κάθε σετ περιέχει 10 προϊόντα!

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 24/3 στις 12.00 και κερδίστε τα 5 σετ προΐόντων!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 27/3.

 

Τελευταία Νέα