SUPER LIST για ακόμα καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!

Gazzetta team
SUPER LIST για ακόμα καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!

bet365

Την ευκαιρία να ποντάρουν σε ακόμη καλύτερες αποδόσεις, διεκδικώντας περισσότερα κέρδη, έχουν οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ με τη SUPER LIST.

Μέσα στο υπάρχον ΚΟΥΠΟΝΙ του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ υπάρχει το ξεχωριστό κουπόνι της SUPER LIST, με επιλεγμένους αγώνες σε απόλυτη αρίθμηση κωδικών και μεγαλύτερα γράμματα. Tα πλεονεκτήματα της SUPER LIST είναι ότι περιλαμβάνει τους κορυφαίους αγώνες με καλύτερες και αμετάβλητες αποδόσεις.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, που επιλέγουν να ποντάρουν στους συγκεκριμένους αγώνες με τους κωδικούς της SUPER LIST, διεκδικούν περισσότερα κέρδη, αφού ποντάρουν σε πιο μεγάλες αποδόσεις. Στην ενέργεια SUPER LIST συμμετέχει κάθε στήλη που περιέχει το λιγότερο 5 επιλογές, όσο και τα συστήματα που αναπτύσσονται σε 5άδες και πάνω.

Η πρώτη SUPER LIST, από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, με αγώνες από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου έως τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους παίκτες που εκμεταλλεύτηκαν τις καλύτερες αποδόσεις και κυνήγησαν μεγαλύτερα κέρδη.

Στη SUPER LIST που περιλαμβάνει αγώνες από την Παρασκευή 3 Μαρτίου έως την Δευτέρα 6 Μαρτίου θα βρείτε τα κορυφαία παιχνίδια του τετραήμερου με καλύτερες αποδόσεις.

Τα στοιχηματικά γεγονότα που περιλαμβάνονται στη SUPER LIST δεν συνδυάζονται με τα υπόλοιπα γεγονότα του κουπονιού. Η ενέργεια SUPER LIST αφορά pregame στοιχήματα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Εκμεταλλευτείτε τις καλύτερες αποδόσεις που θα βρείτε στη SUPER LIST του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για να διεκδικήσετε περισσότερα κέρδη.

 

Τελευταία Νέα