Πάμε Στοίχημα στο Europa League με ελκυστικές αποδόσεις

Gazzetta team
Πάμε Στοίχημα στο Europa League με ελκυστικές αποδόσεις

bet365

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν από τώρα να ποντάρουν στην ομάδα που πιστεύουν ότι θα κατακτήσει το Κύπελλο, πριν ξεκινήσουν οι αγώνες της φάσης των 16 του Europa League, εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες αποδόσεις.

Ανάμεσα στις 16 ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση και διεκδικούν το τρόπαιο είναι και ο Ολυμπιακός. Μετά τον αποκλεισμό της Οσμανλισπόρ θα βρει στον δρόμο του μία άλλη τουρκική ομάδα, τη Μπεσίκτας. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη 9 Μαρτίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 16 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

Πληρώνει 35 ο Ολυμπιακός για να πάρει το Κύπελλο!

Η απόδοση του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για την κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό είναι άκρως ανταγωνιστική και την βρίσκουμε στο 35.

Ειδικό στοίχημα προσφέρεται και για την πρόκριση ανά ζευγάρι. Ο Ολυμπιακός είναι αουτσάιντερ για να περάσει στην Προημιτελική φάση. Οι αποδόσεις θα διαφοροποιηθούν ανάλογα με τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα προσφέρει πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές και για τους δύο αγώνες του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας με πλήθος ειδικών στοιχημάτων, για τα κόρνερ, τις κίτρινες κάρτες, τα οφσάιντ, τα πλάγια άουτ, τα goal kick, τα πέναλτι, ακόμη και για τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα!

 

Τελευταία Νέα