Νέες επιτυχίες με 2 Super Paroli του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!

Gazzetta team
Νέες επιτυχίες με 2 Super Paroli του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!

bet365

Οι επιτυχίες συνεχίζονται από τα Super Paroli του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ! Τα 2 Super Paroli της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου και της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου, με αγώνες του Champions League, οδήγησαν στο ταμείο, μοιράζοντας κέρδη στους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Η τετράδα με τις νίκες της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Μάντσεστερ Σίτι, της Γιουβέντους και της Σεβίλλης είχε αρχική απόδοση 8,80 και με το Super Paroli πλήρωσε 9,75!

Η δυάδα με τις νίκες της Γιουβέντους και της Σεβίλλης έδωσε απόδοση 2,90 ενώ η αρχική της ήταν 2,79.

Τα Super Paroli είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ που δίνουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας και οι αποδόσεις τους διατηρούνται αμετάβλητες.

Τρία νέα Super Paroli στο κουπόνι του Σαββατοκύριακου

Το κουπόνι αυτού του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει 3 Super Paroli, που αυξάνουν τις αποδόσεις από 11% έως 21%!

Το πρώτο Super Paroli, με αγώνες του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου (έως τις 16:30), περιλαμβάνει τις νίκες της Μπάγερν Μονάχου, της Τσέλσι, της Νάπολι και της Γιουβέντους. Τα τρία αυτά φαβορί έχουν απόδοση 1,86. Παίζοντας τη συγκεκριμένη τριάδα με το Super Paroli του ΟΠΑΠ η απόδοσή της ανεβαίνει στο 2,25 (21% αύξηση απόδοσης).

Το δεύτερο Super Paroli, με αγώνες της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου (έως τις 15:30), περιλαμβάνει τις νίκες της Τότεναμ, της Λάτσιο και του Ολυμπιακού. Η τριάδα δίνει απόδοση 1,92. Με το Super Paroli η απόδοσή της ανεβαίνει στο 2,15 (12% αύξηση απόδοσης).

Το τρίτο Super Paroli, με αγώνες της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου (έως τις 21:45), έχει τα Over 2,5 στους αγώνες Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ-Ρόμα και Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν. Τα τρία αυτά Over 2,5 δίνουν συνολική απόδοση 3,6 η οποία ανεβαίνει στο 4 με το Super Paroli (11% αύξηση απόδοσης).

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ συνεχίζουν να απολαμβάνουν extra κέρδη και με το Mega Booster. Με την επιλογή 3 αγώνων και πάνω από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, που δίνουν συνολική απόδοση τουλάχιστον 4,00 τα κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας αυξάνονται από 5% έως 100%! Οι 3άδες δίνουν extra κέρδη +5%, οι 4άδες +10%, οι 5άδες +15%, οι 6άδες +20%, οι 7άδες +25%, οι 8άδες +30%, οι 9άδες +50% και οι 10άδες και πάνω +100%!

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ δίνει επιπλέον κέρδη χάρη στο Super Paroli και το Mega Booster, αλλά και άμεση απόδοση μετρητών στους νικητές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα