Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το Gazzetta σας χαρίζουν την απόλυτη κονσόλα SONY PlayStation!

Gazzetta team
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το Gazzetta σας χαρίζουν την απόλυτη κονσόλα SONY PlayStation!

bet365

Την απόλυτη κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών SONY PlayStation 4 500GB Slim, αξίας €309, προσφέρει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε έναν τυχερό αναγνώστη του Gazetta.

Το ανανεωμένο PlayStation 4 500GB Slim - D Chassis είναι πιο κομψό και λεπτό από ποτέ!

Προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις γραφικών για ατελείωτες ώρες διασκέδασης και διαθέτει πανίσχυρο επεξεργαστή AMD “Jaguar” με οκτώ x86-64 πυρήνες, μνήμη RAM 8GB GDDR5 και κορυφαία μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU) νέας γενιάς AMD Radeon.

Εκτός όμως από παιχνιδομηχανή είναι και media center, καθώς διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 500GB για να αποθηκεύετε παιχνίδια, μουσική, ταινίες, εφαρμογές και video. Σε συνδυασμό με το DUALSHOCK 4, το πιο εργονομικό, έξυπνο χειριστήριο που δημιουργήθηκε ποτέ, το PlayStation 4 500GB Slim - D Chassis εστιάζει στις ανάγκες του παίκτη, προσφέροντάς του τη δυνατότητα να απολαύσει τα καλύτερα παιχνίδια και τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες σε μία πλατφόρμα.

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ «ακούν» τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών και προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένες συσκευές και smart gadgets, όπως wearables, VR glasses, drones, action cameras, 4K/HD cameras, smart τηλεοράσεις, gaming και κονσόλες, αλλά και αγαπημένα Smartphones, Tablets, laptops και αξεσουάρ.

Για να κερδίσετε την κορυφαία παιχνιδομηχανή SONY PlayStation 4 500GB Slim, αξίας €309, και να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 9/3 στις 12.00.

Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς για τον τρόπο παραλαβής του δώρου είναι ο:

Αθανάσιος Βάσιος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα