Πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές για το ντέρμπι Λίβερπουλ-Τσέλσι από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Gazzetta team
Πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές για το ντέρμπι Λίβερπουλ-Τσέλσι από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

bet365

Το ντέρμπι της Premier League Λίβερπουλ-Τσέλσι ξεχωρίζει στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές για το μεγάλο αυτό παιχνίδι προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν στο τελικό αποτέλεσμα, τα under-over, τα goal-no goal, τα σύνολα τερμάτων, αλλά και σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει, μεταξύ άλλων, επιλογές για τα κόρνερ, τις κίτρινες κάρτες, τα οφσάιντ, τα πλάγια άουτ, τα goal kick, τα πέναλτι, ακόμη και για τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα!

Το ντέρμπι Λίβερπουλ-Τσέλσι δίνει και μπόνους με το Mega Booster αν συνδυαστεί με τα υπόλοιπα παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής της Premier League και τους αγώνες της Serie A και της Super League. Οι τυχεροί του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» που θα επιλέξουν από 3 αγώνες και πάνω, πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω θα πάρουν έξτρα κέρδη από 5% έως 100% χάρη στο Mega Booster.

Με την έναρξη του αγώνα Λίβερπουλ-Τσέλσι ο ΟΠΑΠ προσφέρει και Live Στοίχημα με πολλές επιλογές, ώστε να μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» παρακολουθώντας την εξέλιξη του.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά για τους παίκτες του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» στο ντέρμπι Λίβερπουλ-Τσέλσι, με πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές, μπόνους από το Mega Booster, Live Στοίχημα, αλλά και άμεση απόδοση μετρητών στους τυχερούς.

 

Τελευταία Νέα