Ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ για πρόκριση στο Champions League και το Europa League

Gazzetta team
Ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ για πρόκριση στο Champions League και το Europa League

bet365

Οι όμιλοι στις δύο Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις ολοκληρώθηκαν και η κλήρωση για την πρώτη νοκ άουτ φάση ανέδειξε πολλά δυνατά ζευγάρια

Ειδικά στοιχήματα για τις ομάδες που θα προκριθούν από τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Champions League και των «32» του Europa League προσφέρει ο ΟΠΑΠ.

Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» μπορούν από τώρα να ποντάρουν στις ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση σε κάθε ζευγάρι.

Στη φάση των «32» του Europa League ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την πρόκριση στα παιχνίδια του με την Οσμανλίσπορ και ο ΠΑΟΚ αουτσάιντερ στους αγώνες του με τη Σάλκε.

Στο Champions League θα γίνουν μεγάλες μάχες για την πρόκριση στα προημιτελικά. Η κλήρωση ανέδειξε τα ζευγάρια Μάντσεστερ Σίτι-Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης-Νάπολι, Μπενφίκα-Ντόρτμουντ, Μπάγερν-Άρσεναλ, Πόρτο-Γιουβέντους, Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη-Λέστερ.

Εκτός από την πρόκριση ανά ζευγάρι ο ΟΠΑΠ προσφέρει ειδικά στοιχήματα για την νικήτρια ομάδα και τον πρώτο σκόρερ του Champions League και την νικήτρια του Europa League.

Οι επόμενοι ευρωπαϊκοί αγώνες θα γίνουν τον Φεβρουάριο όμως οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» μπορούν από τώρα να ποντάρουν στα ειδικά στοιχήματα, κυνηγώντας μεγάλες αποδόσεις.

 

Τελευταία Νέα