ΟΠΑΠ: Πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές για το el clasico και το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Gazzetta team
ΟΠΑΠ: Πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές για το el clasico και το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές για το el classico Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (3/12) και το ντέρμπι της Super League Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (4/12).

Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» μπορούν να ποντάρουν στο τελικό αποτέλεσμα, τα under-over, τα goal-no goal, τα σύνολα τερμάτων, αλλά και σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων.

Ο ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, προσφέρει επιλογές για τα κόρνερ, τις κίτρινες κάρτες, τα οφσάιντ, τα πλάγια άουτ, τα goal kick, τα πέναλτι, ακόμη και για τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα!

Τα ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δίνουν και μπόνους με το Mega Booster αν συνδυαστούν με αγώνες μεγάλων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Οι τυχεροί του «Πάμε Στοίχημα» που θα επιλέξουν από 3 αγώνες και πάνω, πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω θα πάρουν έξτρα κέρδη από 5% έως 100% χάρη στο Mega Booster.

Οι 3άδες δίνουν επιπλέον κέρδη +5%, οι 4άδες +10%, οι 5άδες +15%, οι 6άδες +20%, οι 7άδες +25%, οι 8άδες +30%, οι 9άδες +50% και οι 10άδες και πάνω +100%!

Με την έναρξη των αγώνων ο ΟΠΑΠ προσφέρει και Live Στοίχημα με πολλές επιλογές, ώστε να μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» παρακολουθώντας την εξέλιξη τους.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά για τους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» στα ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, με πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές, μπόνους από το Mega Booster, Live Στοίχημα, αλλά και άμεση απόδοση μετρητών στους τυχερούς.

 

Τελευταία Νέα