Extra κέρδη και στη Euroleague με το Mega Booster του ΟΠΑΠ

Gazzetta team
Extra κέρδη και στη Euroleague με το Mega Booster του ΟΠΑΠ

bet365

Το ενδιαφέρον κορυφώνεται στη Euroleague, μετά τη διεξαγωγή των 8 πρώτων αγωνιστικών.

Μεγάλη μάχη γίνεται για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα των ομάδων στη βαθμολογία. Οι 2 ελληνικές ομάδες αγωνίζονται εντός έδρας στην 9η αγωνιστική, την Πέμπτη ο Ολυμπιακός με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός με την Νταρουσάφακα.

Ο ΟΠΑΠ με το Mega Booster προσφέρει επιπλέον κέρδη από 10% έως 100% στους τυχερούς του «Πάμε Στοίχημα» που θα ποντάρουν στα 8 παιχνίδια της Euroleague, που γίνονται την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Επιλέγοντας τουλάχιστον 4 αγώνες από την Euroleague οι τυχεροί του «Πάμε Στοίχημα» έχουν την ευκαιρία να πάρουν επιπλέον κέρδη +10% για τις 4άδες, +20% για τις 5άδες, +30% για τις 6άδες, +50% για τις 7άδες και +100% για τις 8άδες και πάνω! Όποιος δηλαδή ποντάρει και στους 8 αγώνες της Euroleague, σε περίπτωση επιτυχίας, θα δει τα κέρδη του να διπλασιάζονται, χάρη στο μπόνους 100%!

Με το Mega Booster του ΟΠΑΠ τα κέρδη από τους αγώνες της Euroleague απογειώνονται και καταβάλλονται άμεσα στους τυχερούς.

Πίνακας επιπλέον κερδών

4άδες

+10%

5άδες

+20%

6άδες

+30%

7άδες

+50%

8+άδες

+100%

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα