Πώς ζήσαμε στο Gazzetta το πιο extreme ντέρμπι (pics)

Gazzetta team
Πώς ζήσαμε στο Gazzetta το πιο extreme ντέρμπι (pics)

bet365

To κουδούνι που χτύπησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευή και άλλαξε τα πάντα!

Ώρα 20:30.

Ήταν όλα έτοιμα γιανα ξεκινήσει το απόλυτο ντέρμπι στο μεγαλύτερο αθλητικό site της χώρας! Οι μπασκετικοί είχαν αγκαλιάσει τις τηλεοράσεις και περίμεναν με θρησκευτική ευλάβεια να ξεκινήσει το απόλυτοι ντέρμπι της Euroleague και το τελευταίο πράγμα που είχαν στο μυαλό τους ήταν το τι θα φάνε.

Οι υπόλοιποι που δεν μας νοιάζει και τόσο το μπάσκετ ήμασταν χαμένοι στα φυλλάδια. «Τι τρώνε άραγε στην Euroleague»; Να κάτι που ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί με την σοβαρότητα που του αρμόζει.

«Εγώ δεν θέλω, έχω φέρει ταπεράκι από το σπίτι» ακούστηκε να λέει μια φωνή. Αφού απομακρύνθηκε ο ύποπτος με συνοπτικές διαδικασίες ξαναγυρίσαμε στο θεμελιώδες ερώτημα: Τι τρώνε σε βραδιά Euroleague; Και μάλιστα στην βραδιά του απόλυτου ντέρμπι! Του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!


Ώρα 20:45.

Το κουδούνι του Gazzetta χτύπησε. Όχι σαν τις άλλες φορές. Χτύπησε γλυκά, χτύπησε ρυθμικά, σαν κάτι καλό να ήταν από την άλλη πλευρά. «Ποιος να είναι, αφού δεν παραγγείλαμε ακόμη. Λες να θέλουν τα κοινόχρηστα;», ήταν μια από τις σκέψεις στο μυαλό όλων μας.

Ο πιο τολμηρός κινήθηκε προς το θυρωτηλέφωνο:

- Παρακαλώ;
- από τα Goody's Burger House! Φέραμε την παραγγελία σας,
- μας δεν παραγγείλαμε
- το ξέρουμε! Απλά είμαστε εδώ για εσάς πριν από εσάς. άλλωστε, των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν παραγγέλνουν.

Αυτό ήταν!

Ξαφνικά ο χώρος της αίθουσας σύνταξης γέμισε τα υπερόπλα των Goody's Burger House: σαλάτες BBQ Chicken και Bacon & Cheese, Extreme Philly Burgers με Philadelphia, Extreme Cheese, Extreme Beef Bacon, με sandwiches Chicken Philadelphia, με extreme Clubs και φυσικά αναψυκτικά!

«Κάπως έτσι είναι ο παράδεισος, ε;» είπε ο Κώστας (αυτός με το ταπεράκι).

«Κάπως έτσι» του απάντησε ο Νίκος.

Ώρα 20:55.

Δεν υπήρχε τίποτα! Πραγματικά τίποτα από τα πάνω από 30 καλούδια που μας είχαν φέρει τα Goody's Burger House, δεν υπήρχε τίποτα! Ούτε για δείγμα. Σαν να έπεσε πυρηνική βόμβα.

Αυτό λοιπόν, ήταν ένα... extreme φαγοπότι πριν από το πιο extreme ντέρμπι!

We salute you Goody's Burger House! Μέχρι την επόμενη φορά....

 

Τελευταία Νέα