100% μπόνους, έως 100€
Ειδήσεις Motosport
O κορίτσαρος ύψους 1,65, ετών 28, με καταγωγή από το Γουίντσεστερ είναι εδώ και προκαλεί! Χωρίς να το θέλει βέβαια, αφού οι... ματάρες της βγάζουν μάτι!
Μια από τις πλέον... πληθωρικές μοντέλες του «Νησιού», η Λούσι Πίντερ, την ανακάλυψε ένας φωτογράφος καθώς έκανε ηλιοθεραπεία και της έδωσε την ευκαιρία να την γνωρίσει ο κόσμος.
Ο κόσμος λοιπόν τον ευχαριστεί θερμά, όπως ευχαρίστησε και την ίδια η οποία πήρε το βραβείο της πιο σέξι γυναίκας της χρονιάς, το 2007 από το περιοδικό FHM.
Όσοι δεν την γνωρίζετε έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση στις παρακάτω εικόνες, και μετά να απολαύσετε περισσότερες φωτογραφίες που θα σας κάνουν να... παραμιλάτε, για να μην αναφερθούμε στα καυτά της βίντεο τα οποία επίσης μπορείτε να δείτε στο Sportdog.gr
Σχετικά Άρθρα
-
08:47
-
08:25
-
07:52
Προσφορές Εταιρειών
TV Επιλογές
Τρίτη, 29 Μαϊου 2012Καμία μετάδοση για "Ποδόσφαιρο"
-
OTE SPORT 2ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑACB21:45







Γίνε μέλος στο Gazzetta Community για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή
Προσθήκη σχολίου
Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.
* Σημείωση: Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish