«Κρούει» ο κώδωνας του κινδύνου για Ντίξον στην Στρασμπούρ!

«Κρούει» ο κώδωνας του κινδύνου για Ντίξον στην Στρασμπούρ!

Gazzetta team
«Κρούει» ο κώδωνας του κινδύνου για Ντίξον στην Στρασμπούρ!

bet365

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα, ο πρόεδρος της Στρασμπούρ έχει ασκήσει πίεση στον Μάικ Ντίξον και υπάρχει ανησυχία για την απόδοσή του και το αν θα συνεχίσει να υπάρχει στο ρόστερ.

Ο τραυματισμός που αποκόμισε στον ώμο ο Μάικ Ντίξον από το παιχνίδι με την Βενέτσια, στο Champions League, δεν του έχει επιτρέψει να επιστρέψει ακόμα στα παρκέ.

Ωστόσο, στην Στρασμπούρ ανησυχούν πολύ με την απόδοση του Αμερικανού γκαρντ και σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της ομάδας, Μαρτιάλ Μπαλόν, του ασκεί μια κάποια πίεση, η οποία δεν φαίνεται να του αρέσει.

«Πριν μιλήσουμε για αλλαγές, υπάρχει ήδη ένας παίκτης που πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να ενσωαμτωθεί στην ομάδα και πρέπει να το κάνει πολύ γρήγορα. Ο Ντίξον πρέπει να κάνει ότι του πει ο προπονητής και να μην εστιάζει μόνο στο δικό του παιχνίδι. Έχει αδιάψευτο ταλέντο, αλλά πρέπει να υπηρετεί την ομάδα. Όπως κάνουν οι συμπαίκτες του προσπάθεια, το ίδιο πρέπει να κάνει κι εκείνος. Προς το παρόν δεν το κάνει με την ίδια ένταση, όπως οι άλλο. Ο Ντίξον παραμένει μια ανησυχία», ήταν τα λόγια του Μπαλόν.

Ελλάδα-Κροατία Τα προκριματικά του Μουντιάλ συνεχίζονται με ειδικές προσφορές* (21+, Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όπως υποστηρίζει το ίδιο δημοσίευμα στην «bebasket.fr», αν ο Ντίξον δεν «κοπεί» από το ρόστερ, κάτι που κάνει σπάνια η γαλλική ομάδα, τότε θα πρέπει να ανταποκριθεί σε όσα του ζητούνται από την ομάδα και γρήγορα.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έχει μέχρι στιγμής 13.6 πόντους και 4.5 ασίστ, σε 11 ματς.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα