Ο Πρέπελιτς ζει μαζί με τον... Γιουλ!

Κάτια Πετροπούλου
Ο Πρέπελιτς ζει μαζί με τον... Γιουλ!

bet365

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Σλοβενία, Κλέμεν Πρέπελιτς, ονόμασε τον σκύλο του Γιουλ, από τον ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης, κι εξηγεί το γιατί!

Πολλές φορές οι... κοινοί θνητοί συνηθίζουν να δίνουν στα κατοικίδια τους τα ονόματα των αγαπημένων τους παικτών, τραγουδιστών και πάει λέγοντας.

Το ίδιο, όμως, κάνουν και οι «διάσημοι»!

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup και σχολίασε την κατάκτηση του Eurobasket με την Σλοβενία, την ζωή στο Παρίσι, αφού αγωνίζεται στην Παρί Λεβαλουά και μίλησε για τον σκύλο του, τον Γιουλ!

Για την ζωή μετά το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, υποστήριξε: «Είμαστε η πρώτη ομάδα που θα είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης για τέσσερα χρόνια! Οπότε το απολαμβάνουμε! Ίσως ακόμα να μην έχουμε καταλάβει τι έχουμε κάνει. Ο χρόνος περνά τόσο γρήγορα! Είναι διαφορετικό να κατακτήσεις την Euroleague και με το που τελειώνει η σεζόν να αρχίζει σχεδόν η επόμενη και να έχει δύο μήνες να το σκεφτείς και να το απολαύσεις. Και διαφορετικό όταν νικάς στο Eurobasket και μέσα σε μία ημέρα, τρεις να πρέπει να γυρίσεις στο σύλλογό σου και να αρχίσεις μια νέα ιστορία».

Όσο για την ζωή στο Παρίσι, ανέφερε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις στο Παρίσι και δεν μπορείς να δεις τα πάντα μέσα σε έναν χρόνο».

Τέλος, αποκάλυψε για τον σκύλο του: «Έχω κοπέλα εδώ και τρία χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένος μαζί της. Τον τελευταίο χρόνο έχουμε κι ένα τσιουάουα. Τού δώσαμε το όνομα Γιουλ, από τον Σέρχιο Γιουλ της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει τόση ενέργεια, όση ο Γιουλ!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα