Ντιναμό Βουκουρεστίου vs Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Ντιναμό Βουκουρεστίου vs Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Αυτά μόνο στη... Ρουμανία! H Ντιναμό Βουκουρεστίου υποδέχθηκε τη... Ντιναμό Βουκουρεστίου για τη φάση των «16» του κυπέλλου!

Η Ομοσπονδία της Ρουμανίας σε ακόμα ένα... μαγικό, αφού στην κλήρωση για τη φάση των «16» κληρώθηκε η πρώτη ομάδα της Ντιναμό με τη... δεύτερη ομάδα της Ντιναμό! Αν δεν γινόταν η σέντρα δεν θα το πιστεύαμε, όμως το ματς άρχισε κανονικά. Η δικαιολογία της Ομοσπονδίας; «Από την επόμενη χρονιά θα αλλάξει ο κανονισμός και δεν θα μπορούν οι ομάδες να παίζουν με τους δορυφόρους τους. Ηταν ένα μεγάλο λάθος. ». Το ίδιο είχε συμβεί και πριν μια δεκαετία με την Πόλι Τιμισοάρα, αλλά μυαλό δεν έβαλαν. Η δεύτερη ομάδα... δανείστηκε πέντε παίκτες από την πρώτη για το σημερινό ματς, ενώ για... λιγότερα έξοδα οι δυο ομάδες ήρθαν με το ίδιο πούλμαν. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και οι δυο... ίδιες ομάδες έβγαλαν αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες.

 

 

Μάλιστα, η δεύτερη ομάδα είχε το... προνόμιο να φορέσει το κόκκινο χρώμα του συλλόγου, ενώ η ομάδα του Αντόνε συμβιβάστηκε με το λευκό. Ο διαιτητής του αγώνα είναι 32 ετών και για πρώτη φορά σφυρίζει ματς ανδρών και είναι το μεγαλύτερό ματς στην καριέρα του. Παράλληλα, εκτός γηπέδου είναι φυσιοθεραπευτής. Ως εδώ όλα καλά... Bέβαια, ο Τύπος τονίζει πως είναι μέλος του συλλόγου και ανήκει στο ιατρικό τιμ. Μάλιστα, υποδέχθηκε τους παίκτες με χαμόγελα, αφού τους ξέρει όλους... Aξίζει να σημειωθεί, πως το πρώτο γκολ του ματς το πέτυχε ο... Πέτρε για τη Ντιναμό, ναι, ο παίκτης που έχει παίξει τα περισσότερα ματς με τη δεύτερη ομάδα. Απίθανα πράγματα...

Το FourFourTwo έψαξε και βρήκε κάποιες... ιδιαιρότητες του αγώνα

Η Ντιναμό 2 είναι η γηπεδούχος ομάδας, αλλά θα χρησιμοποιήσει τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Δύσκολο να μείνουν οι βασικοί μακριά από το χώρο τους...

Για πρώτη φορά η Ντιναμό 2 προπονείται σε αυτό το γήπεδο και με κόσμο στο... πλευρό της. 

Η Ντιναμό πήρε δυο παίκτες από τη Ντιναμό 2 για το συγκεκριμένο ματς, τους Πέτρε, Πόπα. Αντίθετα, η Ντιναμό 2... δανείστηκε πέντε παίκτες από την πρώτη. 

Πριμ για τη Ντιναμό 2 δεν θα υπάρξει σε περίπτωση πρόκρισης, αλλά ο κόουτς, Αντόνε υποσχέθηκε πως θα φορέσουν όλοι τη φανέλα της πρώτης ομάδας για το επόμενο παιχνίδι με την Αστρα.