Γαλλικό... κράξιμο σε Πογκμπά

Gazzetta team
Γαλλικό... κράξιμο σε Πογκμπά

bet365

Ο Πολ Πογκμπά δεν έχει γίνει ακόμα σημείο αναφοράς και οι Γάλλοι... φρόντισαν να του χτυπήσουν καμπανάκια!

Η μεταγραφή του Πολ Πογκμπά ξεπέρασε τα 100 εκατ. λίρες και ταυτόχρονα έκανε τη Γιουνάιτεντ την ακριβότερη ομάδα του Πλανήτη. Οι φιλοδοξίες πριν την έναρξη της σεζόν πολλές, αφού η παρουσία του Γάλλου διεθνή αποτελούσε... εγγύηση για μια δυνατή πορεία. Το ξεκίνημα; Ασχημο... Η Μάντσεστερ έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς σε επτά αγώνες, επίδοση που είναι από τις χειρότερες στα 25 χρόνια της Premier League. Εξάλλου, ο Λούις Φαν Χάαλ πέρσι, είχε τρεις βαθμούς περισσότερους στο ξεκίνημα του μετά από επτά αγώνες.

Ο Special One έχει κάνει την 5η χειρότερη αρχή στην ιστορία των κόκκινων διαβόλων. Η κριτική έχει ήδη αρχίσει και στο επίκεντρο βρίσκεται ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος της ομάδας, ο Πολ Πογκμπά. Μάλιστα, τα βέλη εκτοξεύθηκαν από τη Γαλλία, αφού οι συμπατριώτες του είναι εξοργισμένοι με τα όσα βλέπουν από τον ίδιο στη Γιουνάιτεντ, αλλά και στην Εθνική. Ένα γκολ έχει πετύχει με τη φανέλα της Μάντσεστερ σε 720 λεπτά συμμετοχής, ενώ ασίστ... αγνοείται!

Ανάμεσα στην πραγματικότητα και το όνειρο της Χρυσής Μπάλας ο δρόμος είναι μακρύς. Ακόμα δεν ξέρει κανείς ποια είναι η κανονική του θέση ούτε ποιον παίκτη χρειάζεται δίπλα του για να μπορέσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Δεν έχει γίνει ακόμα σημείο αναφορά ούτε σε εθνικό επίπεδο ούτε σε συλλογικό. Κι αν στα 23 του χρόνια έχει παίξει δυο τελικούς (124 ματς στη Serie A, 32 Τσάμπιονς Λιγκ, 40 εθνική), τους οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει, είναι μακριά από το να γίνει ο παίκτης που θέλει να γίνει! Δηλαδή ένας μέσος ικανός να «Κερδίζω μπάλες, να κάνω παιχνίδι, να δίνω ασίστ, και να σκοράρω, να είμαι δηλαδή ο ηγέτης της ομάδας επιθετικά και αμυντικά).

Εκτός από τον Μουρίνιο, τον Ραϊόλα, τον Ζλάταν, υπάρχει ακόμα ένας άνθρωπος που πιστεύει πάνω του, ο Ντιντιέ Ντεσάν «Αλλαξε ομάδα και δεν έχει βρει ακόμα φίλους. Χρειάζεται χρόνο. Ολοι περιμένουμε περισσότερα από αυτόν.... Οταν κάνει κάτι φυσιολογικό, νομίζουμε πως δεν είναι αρκετό. Οι προσδοκίες είναι πολλές. Πιστέψτε με όμως, πως ο Πολ ξέρει καλά τι θέλει και τι ζητά, γι αυτό δεν ανησυχώ...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα