Ο Μουρίνιο χάνει την επαφή...

Gazzetta team
Ο Μουρίνιο χάνει την επαφή...

bet365

Η Γιουνάιτεντ σε... κρίση και ο Ζοσέ Μουρίνιο στην πίεση με το καλημέρα! Γεγονότα που δείχνουν πως ο Special Οne χάνει την επαφή.

Στο... κοντινό παρελθόν η απλή παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο σε μια ομάδα αποτελούσε εγγύηση επιτυχίας. Για τους προέδρους ήταν ο Special One, ο τεχνικός που μπορούσε να σηκώσει κούπες! Αυτό άλλωστε σκέφτονταν το καλοκαίρι οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ όταν αποφάσιζαν να τον βάλουν στον πάγκο τους και παράλληλα να του δώσουν τα κλειδιά του ταμείου τους. Εξάλλου, όλοι πίστεψαν πως η περσινή κατάρρευση της Τσέλσι ήταν απλά μια παρένθεση. Οι διοικούντες τη Μάντσεστερ ήταν σίγουροι πως ο Πορτογάλος θα λύσει τα προβλήματα στη δύσκολη εποχή χωρίς τον Φέργκιουσον. Αυτό που κανείς δεν περίμενε ποτέ, ήταν οι τρεις σερί ήττες σε μια εβδομάδα. Κι ενώ πολλοί προσπαθούν να διαγράψουν αυτό το... εφιαλτικό ρεκόρ υπάρχουν γεγονότα που υποδηλώνουν πως ίσως ο Special One να έμεινε πίσω...

1) Την τελευταία φορά που έχασε τρία σερί παιχνίδια ήταν πριν μια δεκαετία, τότε ως τεχνικός της Τσέλσι τον Αύγουστο του 2006. Τότε οι γκέλες ήταν σε δυο διαφορετικές σεζόν.

2)Και πέρυσι, στην καταστροφική του χρονιά στην Τσέλσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε σημειώσει τρεις σερί ήττες...

3) Από την περασμένη σεζόν, ο Μουρίνιο έχει συμμετάσχει σε 21 ματς της Premier League (16 για την Τσέλσι, 5 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Ωστόσο, ο Πορτογάλος έχει κερδίσει μόλις τα επτά και το ποσόστο του 33.3% είναι εφιαλτικό...Εχει ακριβώς το ίδιο ποσοστό με τον Μαρκ Χιουζ της Στόουκ, ενώ είναι πίσω από τον Φρανσέσκο Γκουιντολίν της Σουόνσι.

4) Αντίθετα, στην κορυφή της λίστας με το απόλυτο νικών τη φετινή σεζόν είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Πως να αισθάνεται άραγε ο Πορτογάλος;

5) Η ήττα από τη Γουότφορντ ήταν η 14η στα τελευταία 33 του παιχνίδια, όταν αυτό είχε συμβεί ξανά στα 111 ματς. Κάτι δεν πάει καλά και οι Αγγλοι αναρωτιούνται μήπως έχασε την επαφή του με το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

6) Η εφιαλτική εβδομάδα έφερε σε όλους τους φίλους της Γιουνάιτεντ την περσινή σεζόν, με τον Φαν Χάαλ στον πάγκο της. Μάλιστα, τρεις διαδοχικές ήττες είχε και ο Ολλανδός τον περασμένο Δεκέμβρη! Βέβαια, ο τελευταίος τις έκανε με ΜακΝάιρ, Πάουελ και ο Πορτογάλος με Πογκμπά, Ιμπραΐμοβιτς.

7) Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν αυτός που πίστεψε και πίεσε όσο τίποτα άλλο στη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά! Ο Πορτογάλος... ώθησε το σύλλογο στο να δαπανήσει περισσότερα από 100 εκατ. για να φέρουν τον Γάλλο στο Ολντ Τράφορντ. Ο Πογκμπά όμως απογοητεύει με... 0 γκολ και χωρίς ασίστ στη σεζόν! Α, ο Καπού της Γουότφορντ, ο παίκτης των 7 εκατ. λιρών έχει τέσσερα γκολ και μια ασίστ στην πρώτη πεντάδα αγώνων!

 

Τελευταία Νέα