Σλιμάνι, γκολ, εμπνεύσεις και χαμόγελα!

Gazzetta team
Σλιμάνι, γκολ, εμπνεύσεις και χαμόγελα!

bet365

Hρθε κι... έδεσε! Ο Ισλάμ Σλιμάνι έκανε ντεμπούτο με δυο γκολ και ο Ρανιέρι μπορεί να χαμογελά για την ακριβότερη μεταγραφή της Λέστερ.

Φαίνεται πως η Λέστερ μπήκε στον αεροδιάδρομο, έβαλε μπροστά τους κινητήρες κι ετοιμάζεται για εκτόξευση! Μεγάλη νίκη στο Βέλγιο, τρία γκολ και στη Μπέρνλι κι όλα αυτά χάρη στη βοήθεια ενός νεαρούς παίκτη που πριν ένα μήνα περίπου δίχασε τους οπαδούς της ομάδας. Ισλάμ Σλιμάνι και ο χρόνος θα δείξει αν ο Ρανιέρι και οι συνεργάτες του δικαιωθούν. Προς το παρόν έχουν βάσιμους λόγους να χαμογελούν αυτάρεσκα.

Μια εξαιρετική απόδοση από τον Αλγερινό, για τον οποίο χρειάστηκαν 29 εκατ. λίρες τον Αύγουστο για να έρθει στο Νησί και να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή της Λέστερ στην ιστορία της. Ο Σλιμάνι πέτυχε δυο γκολ το απόγευμα του Σαββάτου και ήταν το 9ο στο 2016 με κεφαλιά (σε αγώνες πρωταθλήματος). Ωστόσο, ο Ρανιέρι δεν κρατά μόνο τα γκολ του στο ντεμπούτο πρωταθλήματος, αλλά τις εμπνεύσεις του στο δημιουργικό κομμάτι. Πλέον, μαζί με τον συμπατριώτη του Μαχρέζ είναι έτοιμοι να κάνουν τη Λέστερ πιο επιθετική! Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και μπορεί από το πουθενά να μετατρέψει κάτι... ακίνδυνο σε απειλή. Αυτό έδειξε απέναντι σε Μπριζ και Μπέρνλι.

«Πάντα ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο στην Premier League. Το να πάρω την ευκαιρία να το κάνω αυτό με τους πρωταθλητές ήταν κάτι φανταστικό. Ελπίζω ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε κάτι το ιδιαίτερο ξανά» τόνισε ο Αλγερινός όταν έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο!

Aμέσως μετά το ματς οι παίκτες του τον αποθέωσαν, άλλωστε μπόρεσαν να διαπιστώσουν πως είναι ο παίκτης των λύσεων, κάτι που δεν υπήρχε τις τελευταίες εβδομάδες. «Ηταν μια μεγάλη εμφάνιση στο ντεμπούτο του. Δουλεύει σκληρά κι έχει πολλές ικανότητες. Είναι μια τεράστια προσθήκη για την ομάδα μας» φρόντισε να τονίσει ο Ντρίνκγουοτερ. Άλλωστε, όσοι έφυγαν από το Κing Power είχαν ένα τεράστιο χαμόγελο για το δίδυμο των Αλγερινών!

Τα 27 γκολ στα 33 περσινά ματς της Σπόρτινγκ, η δύναμή του, το πάθος του και οι εμπνεύσεις του αποτέλεσαν το κλειδί για να πεισθούν οι Αλεπούδες πως έπρεπε να δαπανήσουν τόσα εκατομμύρια για τον 28χρονο επιθετικό. Το 4-4-2 θα φορεθεί πλέον αρκετά φέτος στο Λέστερ και ο Ρανιέρι αισθάνεται σίγουρος πως μπορεί η ομάδα του να κάνει ξανά τη διαφορά με αυτούς τους επιθετικούς κλάσης που έχει στο ρόστερ του. Ναι, ο Σλιμανί δεν είναι ο ταχύτατος φορ, αλλά η αντοχή του και το γεγονός πως μπορεί να κρατήσει τη μπάλα του δίνουν σημαντικά εφόδια για την Premier League. Βέβαια, αυτό που ικανοποιεί αφάνταστα τον Ιταλό είναι η σκληρή δουλειά και η διάθεση που δείχνει.

Κι όμως ο Σλιμάνι βγήκε στην επιφάνεια κι έμεινε μόλις την περασμένη σεζόν! Το 2014-15 ήταν ένας καλός φορ που με 12 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 21 ματς πρωταθλήματος απλά έκανε τη δουλειά. Ωστόσο, πέρσι ήρθε η εκτόξευση και μετατράπηκε σε ένα παραγωγικό σκόρερ. Αυτό... ήταν και το ρίσκο που ανησυχεί τις Αλεπούδες. Ομως... Αλεπού είναι ο Ρανιέρι και οι στενοί του συνεργάτες. Αλλωστε, η μεταγραφή του Σλιμάνι έχει και τη σφραγίδα του Μαχρέζ.

 

Τελευταία Νέα