Αυτοί που ευνοούνται από την τιμωρία της Ρεάλ

Αυτοί που ευνοούνται από την τιμωρία της Ρεάλ

Gazzetta team
Αυτοί που ευνοούνται από την τιμωρία της Ρεάλ

bet365

Ο Kiyan Sobhani γράφει για τους παίκτες, που θα ευνοηθούν από την απαγόρευση μεταγραφών στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάρκος Γιορέντε

Ο ταλαντούχος αμυντικός μέσος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αλαβές με τη μορφή δανεισμού, όμως έχει την τύχη να παίζει σε μία θέση, που υπάρχουν κενά στην Ρεάλ. Ο Γιορέντε εντυπωσίασε πέρυσι με την δεύτερη ομάδα και παραλίγο να βρεθεί στο ρόστερ της πρώτης φέτος το καλοκαίρι, παίζοντας καλά στα φιλικά με Παρί και Ίντερ.

Ο Ζιντάν τελικά αποφάσισε ότι χρειάζεται εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να συνεχίσει να εξελίσσεται. Αποδεικνύεται καλή απόφαση. Ο Γιορέντε ήταν ο MVP της Αλαβές στα δύο πρώτα ματς της σεζόν και βασικός στη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Δείχνει πολύ ώριμος για την ηλικία του, ενώ οργανώνει με μαεστρία τη μεσαία γραμμή. Η επιστροφή του στη Μαδρίτη στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη αν συνεχίσει έτσι. Υπάρχουν φήμες επιστροφής του ακόμη από τον Ιανουάριο.

Καζεμίρο

Ο Βραζιλιάνος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρυσι μέχρι να αναλάβει ο Ζιντάν. Η σταθερότητά του σύντομα τον έκανε πολύτιμο στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ. Ο Γάλλος τεχνικός, όμως, ήθελε ακόμη έναν μέσο το καλοκαίρι, καθώς οι αδυναμίες του Καζεμίρο είναι εμφανείς. Με την απαγόρευση μεταγραφών θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει πιο σκληρά και να βελτιωθεί χωρίς άγχος.

Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Γάλλος μοιάζει απλά ακούνητος από τον πάγκο της Ρεάλ. Ακόμη και χωρίς την απαγόρευση μεταγραφών, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Αν, όμως, υπήρχε έστω και μία σκιά, αυτήν διαλύθηκε με την απόφαση της FIFA. Κανένας δεν ξέρει καλύτερα τους νεαρούς, που είναι δανεικοί από εδώ και από εκεί από τον Ζιντάν.

Μάρκο Ασένσιο

Είναι τόσο καλός, που η Ρεάλ απλά αποφάσισε να μην αποκτήσει παίκτη για την θέση του το καλοκαίρι. Ο 20χρονος κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη του Ζιντάν και έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις. Βρίσκεται μπροστά από τους Ίσκο και Χάμες και δείχνει την ποιότητά του.

Πέπε

Υπήρχε η σκέψη ο ρόλος του Πέπε να γίνει περισσότερο συμπληρωματικός, με τον Βαράν να παίρνει θέση δίπλα στον Σέρχιο Ράμος. Τα χέρια του Ζιντάν, όμως, είναι δεμένα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Βαράν κερδίζει όσα και ο Πέπε από την απαγόρευση μεταγραφών, όμως ο Πορτογάλος μεγαλώνει και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017. Από τη στιγμή που η Ρεάλ μπορεί μόνο να καλέσει πίσω τους δανεικούς και δεν μπορεί να αποκτήσει έτοιμους και έμπειρους παίκτες, ο Πέπε κερδίζει πολλούς πόντους.

Μαριάνο

Είναι η τρίτη επιλογή της Ρεάλ για την επίθεση και κερδίζει πολλά. Μόλις πριν λίγες εβδομάδες αναμενόταν να δοθεί δανεικός, όμως ο Ζιντάν αποφάσισε να τον κρατήσει. Ο Μαρογιάλ δόθηκε δανεικός στην Βόλφσμπουργκ και δεν αναμένεται να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αυτό δίνει χρόνο στον Μαριάνο, που μπορεί να εμφανιστεί σε ματς Κυπέλλου, να κερδίσει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη του Ζιντάν.

 

Τελευταία Νέα