Παίζουν ακόμα μπάλα; Πλάκα κάνεις...

Gazzetta team
Παίζουν ακόμα μπάλα; Πλάκα κάνεις...

bet365

Αστέρια της Premier League που ο χρόνος δεν τους εμπόδισε... Μπορεί το κορυφαίο πρωτάθλημα να μην τους κράτησε, αλλά κατάφεραν να βρουν στέγη σε Κίνα, Ινδία, Αυστραλία!

Ντιέγκο Φορλάν

Η καλύτερη χρονιά του πρώην φορ της Μάντσεστερ ήταν αναμφίβολα το 2010, όπου όχι μόνο κέρδισε το Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά είχε κι ένα εντυπωσιακό Μουντιάλ. Αλλωστε, ήταν ο πρώτος σκόρερ με 5 γκολ και βοήθησε την Ουρουγουάη να φτάσει στην 4η θέση. Ο Φορλάν συνεχίζει ακάθεκτος στα 37 του χρόνια, παίζει στην αγαπημένη του Πενιαρόλ και πέρσι τη βοήθησε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου...

Diego Forlan

Ντιντιέ Ζοκορά

Εκανε μια μεγάλη τριετία στην Τότεναμ, όπου είχε ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα. Βέβαια, στη συνέχεια υποβιβάστηκε στον πάγκο των αναπληρωματικών. Ο Ιβοριανός αμυντικός χαφ πήγε στη Σεβίλλη, στην Τράμπζονσπορ, στην Ακίσασπορ, ωστόσο κατέληξε στην Ινδία και στην Πιούνε Σίτι.

Φλοράν Μαλουντά

Ο Γάλλος ήταν στους πρωταγωνιστές της Τσέλσι το 2010, όταν οι Λονδρέζοι κέρδιζαν το νταμπλ. Ωστόσο, λίγο αργότερα υποβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα! Επόμενος σταθμός η Τουρκία και η Τράμπζονσπορ, η Μετς. Ο Μαλουντά όμως συνεχίζει και στα 36 αφού έμαθε μπαλίτσα τους Ινδούς μετακόμισε στην Αίγυπτο και στην Γουάντι Ντεγκλα.

Ελάνο

Στην Αγγλία ήταν... ασυνεπής με την επιτυχία και αναγκάστηκε να πάει στην Τουρκία και στη Γαλατασαράι. Εκεί όμως έδειξε το εξαιρετικό του ταλέντο, πήγε στο Μουντιάλ και τα πήγε περίφημα το 2010, όπου σκόραρε δυο γκολ. Το 2011 επέστρεψε στη Σάντος έπειτα από απουσία επτά ετών από τη Βραζιλία. Ο 35χρονος έφυγε πλέον από την πατρίδα του, πήγε στην Ινδία για την Chennaiyin!

Elano

Τόμας Σόρενσεν

Ο Τόμας Σόρενσεν είχε εξαιρετικές σεζόν με Σάντερλαντ, Βίλα και Στόουκ. Ωστόσο, ο Δανός γκολκίπερ, το 2010 έχασε τη θέση του από τον Μπέγκοβιτς και παρέμεινε back-up τερματοφύλακας για τους Πότερς μέχρι το 2015. Tι και αν έφτασε τα 40, συνεχίζει να παίζει μπάλα, βρίσκεται στην Αυστραλία και στη Μέλμπουρν Σίτι.

Μάθιου Απσον

Ο πρώην αμυντικός της Αρσεναλ βρήκε χώρο στη Μπέρμιγχαμ, ενώ το 2007 βρέθηκε στη Γουέστ Χαμ. Μάλιστα, δυο χρόνια αργότερα έγινε ο αρχηγός των Σφυριών. Ο Αγγλος αμυντικός ήταν ο μοναδικός που ξεχώρισε για την Αγλία στο Μουντιάλ το 2010. Το 2011 βρέθηκε στη Στόουκ, ωστόσο ήταν και πάλι back-up. Ο 37χρονος έπαιξε για Μπράιτον, Λέστερ, ωστόσο η τελευταία του θητεία με τη ΜΚ Ντονς...

Τιμ Κέιχιλ

Στα οκτώ χρόνια παρουσίας του στην Εβερτον ήταν ένα πολύ σημαντικό μέλος της ομάδας. Τελικώς, θεωρήθηκε πως έπρεπε να παραχωρηθεί και έτσι δόθηκε στους Ταύρους της Νέας Υόρκης το 2012. Ο Αυστραλός συνεχίζει ακάθεκτος, πέρασε στην Κίνα και στην ηλικία των 36 ετών θα παίξει στη Μελβούρνη.

Ερικ Τζεμπά - Τζεμπά

Ο κόσμος τον έμαθε το 2003, όταν η Γιουνάιτεντ πείσθηκε από το ταλέντο του και τον απέκτησε. Εκανε λάθος... Ο Καμερουνέζος δεν έκανε ποτέ τη διαφορά, δυο χρόνια αργότερα παραχωρήθηκε, έχοντας μόλις 20 συμμετοχές στο ενεργητικό του. Από τότε ο Τζεμπα - Τζεμπά έπαιξε σε όλο τον κόσμο. Ινδία, Κατάρ, Δανία, Ισραήλ, Σερβία και στα 35 του... Ινδονησία!

 

Τελευταία Νέα