Το story πίσω από το «τρολ του αιώνα»!

Το story πίσω από το «τρολ του αιώνα»!

bet365

Οι οπαδοί της Ντιναμό κατάφεραν να... διασύρουν τη Στεάουα και το παρασκήνιο είναι πλούσιο! Το τηλέφωνο από τη Γερμανία και το... ξεσάλωμα!

Ηταν ο μεγαλύτερος οπαδικός διασυρμός στην ιστορία και ο Τζίτζι Μπέκαλ το φυσάει και δεν κρυώνει... Το παρασκήνιο μεγάλο και οι οπαδοί της Ντιναμό πέτυχαν κάτι εντυπωσιακό! Ποιος θα ξεχάσει αυτούς της Στεάουα να σηκώνουν τα χαρτιά χωρίς να γνωρίζουν τι κρύβεται από κάτω, ποιος θα ξεχάσει την αντίδραση των παικτών βλέποντας τα όσα συμβαίνουν στις εξέδρες... Πάγωσαν, όπως και οι φίλαθλοι των γηπεδούχων όταν ενημερωνόντουσαν από τα κινητά τους τηλέφωνα για τα όσα διαδραματίστηκαν! Τα Social Μedia στη Ρουμανία έκαναν πάρτι, με τους ερυθρόλευκους να τρολάρουν όσο δεν πήγαινε αυτούς της Στεάουα! Οι τελευταίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο πανέξυπνος πρόεδρος του συλλόγου Τζίτζι Μπέκαλι έπεσε θύμα...

Πριν 30 χρόνια η Στεάουα κατακτούσε το ευρωπαϊκό κύπελλο νικώντας στον τελικό στη Σεβίλλη! Οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν διατυμπανίσει πως θέλουν να οργανώσουν μια μεγάλη γιορτή στο Νational Arena και στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι. Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για τον εορτασμό μιας τεράστιας επιτυχίας. Οι οπαδοί της Ντιναμό αποφάσισαν να ρισκάρουν και ο Μπέκαλι δέχθηκε τηλέφωνο από... γερμανική εταιρεία! Οι πρώτες του αντιδράσεις δεν ήταν αυτές που ήθελαν οι ερυθρόλευκοι του Βουκουρεστίου, ωστόσο για να τον πείσουν του έστειλαν 3D κορεό της Ντόρτμουντ, αφού είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν δική τους ιστοσελίδα στο facebook. Ναι, αυτές τις χωρογραφίες που προκαλούν σοκ σε όλο τον πλανήτη! Πως να αρνηθούν οι Ρουμάνοι...

14017708 10207546391480685 1419601273 n

Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal έκανε λόγο πως η διοίκηση της Στεάουα δεν θα πλήρωνε για το κορεό, αλλά αν έμενε ευχαριστημένη, τότε θα συνεργαζόταν για μελλοντικές χvρογραφίες. Οι διοικούντες συμφώνησαν, έδωσαν στο συνεργείο τα κλειδιά του γηπέδου και οι οπαδοί της Ντιναμό ξεσάλωσαν... Σε κάθε θέση ανά δεύτερο σκαλί υπήρχε μια πλαστική σακούλα και μέσα ένα λευκό ή κόκκινο γιλέκο! Περίπου 6000 ευρώ στοίχισε στην ομάδα το... εντυπωσιακό κορεό, αφού έδωσε στους «αντιπάλους» ό,τι χρειάζοντουσαν για το μεγαλύτερο οπαδικό σοκ.

«Μου είπαν πως θα είναι ένα απίθανο κορεό για τον εορτασμό της επιτυχίας με τη Σεβίλλη. Εδωσα κάποια χρήματα. Δεν με ενδιέφερε πως θα είναι, τους είπα πως θέλω να είναι εξαιρετικό. Οκ, και τι έγινε που γελάστηκα... » σχολιάζει ο Μπέκαλι, απάντηση που δεν καλύπτει τους φίλους της Στεάουα. «Οnly Dinamo București», η φράση... σταθμός στο οπαδικό κομμάτι! «Δεν με νοιάζει τι έκαναν οι οπαδοί τους... Μάλλον είναι απογοητευμένοι από τους τίτλους και τις επιτυχίες μας, γι αυτό έκαναν κάτι τέτοιο» πρόλαβε να... ψελλίσει ο αρχηγός Στάντσιου! Tις επόμενες ώρες οι οπαδοί της Ντιναμό θα ανεβάσουν στο διαδίκτυο το πως στήθηκε αυτό το απίθανο σκηνικό!

 

Τελευταία Νέα