Δέκα Euro-παιχταράδες για μεταγραφή!

Gazzetta team
Δέκα Euro-παιχταράδες για μεταγραφή!

bet365

Δέκα παίκτες που είδαν την αξία τους να εκτοξεύεται έπειτα τις εμφανίσεις τους στο Euro! Από τον Πελέ στον Μίλικ!

Γκρατσιάνο Πελέ: Οι Ιταλοί δεν ενθουσιάστηκαν όταν είδαν το όνομα του Γκρατσιάνο Πελέ στην αποστολή, αλλά με δυο γκολ σε τέσσερα ματς απέδειξε πως μπορεί να βρεθεί στην επίθεση των Ατζούρι. Εφτασε τα 7 γκολ με τη φανέλα της Ιταλίας και οι εμφανίσεις του σε αυτό το Euro απογείωσαν την αξία του. Ο Πελέ φεύγει από τη Σαουθάμπτον και μπορεί να ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του Τσέλσι, Γιουβέντους, Εβερτο, αλλά τον κερδίζουν οι Κινέζοι και τα εκατομμύρια!

Pelle celebrates his goal against Spain

Ιβάν Πέρισιτς: Η Κροατία αποκλείστηκε στην παράταση από τους Πορτογάλους, αλλά ο Ιβάν Πέρισιτς πρόλαβε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να δικαιώσει τις προσδοκίες των Νερατζούρι! Ο 27χρονος πέτυχε δυο γκολ, σε τέσσερα ματς, έκανε πολύ δύσκολη των αντιπάλων του και είδε τις μετοχές του να φτάνουν στα ύψη. Ηδη, τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι αρκετά, αφού βρίσκεται στο στόχαστρο των μεγάλων της Αγγλίας, αλλά και της Παρί Σεν Ζερμέν!

Ν΄ Γκολό Καντέ: Αν η Λέστερ σκεφτόταν να τον κρατήσει μετά το θαύμα του πρωταθλήματος, οι εμφανίσεις του Γάλλου στο Euro τον έχουν μετατρέψει στο πιο hot όνμα του καλοκαιριού! Ο τραυματισμός του Ντιαρά άνοιξε τον δρόμο και ο 25χρονος μέσος τα έχει πάει περίφημα! Είναι στους κορυφαίους των Τρικολόρ και ήδη Παρί, Ρεάλ, Γιουβέντους, Αρσεναλ και Τσέλσι κάνουν ουρά για να τον αποκτήσουν!

N'Golo Kante against Albania

Ρόμπι Μπρέιντι: Από τους Νέους της Γιουνάιτεντ στη Νόριτς και πλέον ο Μπρέιντι μπορεί να ευελπιστεί σε... παραμονή του στην Πρέμιερ Λιγκ! Ηταν άλλωστε ο παίκτης που έδωσε στους Ιρλανδούς το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Euro με το γκολ του κόντρα στους Ιταλούς! Λέστερ, Σαουθάμπτον, Στόουκ και Γουέστ Μπρομ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μπρέιντι!

Republic of Ireland celebrate their opener against France

Τζόε Αλεν: Δεν κέρδισε ποτέ τον... σεβασμό των Κόκκινων, αλλά οι Ουαλοί τον λάτρεψαν. Αθόρυβος, έκανε εξαιρετική δουλειά κι εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του. Πριν το τουρνουά η Λίβερπουλ ήθελε να τον παραχωρήσει δανεικό, πλέον σκέφτεται μόνο την πώλησή του! Συνεπής, πειθαρχημένος, ήρεμη δύναμη για τους Δράκους, έκανε και την υπέροχη ασίστ στον Ράμσεϊ για το γκολ κόντρα στη Ρωσία! Η Σεβίλλη πρόλαβε να κάνει κρούση για την απόκτησή του!

Μπίρκιρ Μπιάρνασον: Η παρουσία της Ισλανδίας στο Euro ήταν παραμυθένια και όλη η ομάδα του Λάγκερμπακ αξίζει συγχαρητήρια! Ωστόσο, ο Μπιάρνασον ήταν αυτός που ξεχώρισε περισσότερο, έκανε άνω - κάτω την Αγγλία και οδήγησε την ομάδα του σε μια τεράστια επιτυχία! Ετσι, τα τηλέφωνα της Βασιλείας έσπασαν από υποψήφιους μνηστήρες! Κατάπιε πολλά χιλιόμετρα, έπαιξε κάθε λεπτό, σκόραρε κόντρα στους Πορτογάλους, ενώ ήταν στους κορυφαίους και με την Αυστρία!

Iceland's Birkir Bjarnason celebrates scoring against Portugal

Μάρκο Πιάτσα: Επαιξε μόλις 103 λεπτά στο Euro, αλλά σίγουρα ο 21χρονος εξτρέμ πρόλαβε να κάνει τη διαφορά! Ηταν εντυπωσιακός με την Ισπανία, διαρκής απειλή για τη La Rοja με την αμεσότητά του, την εξυπνάδα του και τα τρεξίματά του! Σίγουρα ο Κάτσιτς θα μετάνιωσε που δεν τον χρησιμοποίησε από την αρχή της παράτασης και όχι στο 110'. Πρόλαβε με τις ντρίμπλες του να φέρει σε δύσκολη θέση τους Ιβηρες! Μίλαν ή Γιουβέντους;

Γιόσουα Κίμιχ: Δεν είναι άγνωστος, μετρούσε ήδη 15 συμμετοχές ως βασικός στη Μπάγερν του Γκουαρδιόλα! Ο 21χρονος Γερμανός όμως ήταν εξαιρετικός και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ξεκίνησε ως βασικός στη δεξιά πλευρά κόντρα στους Βορειοιρλανδούς, βασικός με Σλοβακία, και στη συνέχεια 120 λεπτά με την Ιταλία! Η εμπειρία που απέκτησε πολύτιμη και η αξία του ανέβηκε κατακόρυφα! Θα παίξει σημαντικό ρόλο στη Γερμανία της επόμενης σεζόν!

Ντιμίτρι Παγιέ: Στην Premier League ήταν εντυπωσιακός και με κεκτημένη ταχύτητα μπήκε στα γήπεδα της Γαλλίας! Γκολάρα... νίκης στην πρεμιέρα με τη Ρουμανία, ακόμα ένα τέρμα με την Αλβανία κι εκτός από δημιουργός έγινε και σκόρερ! Μπορεί φέτος να είναι δύσκολο αφήσει τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο οι Λονδρέζοι είναι προετοιμασμένοι. «Αν κάνει προσφορά η Ρεάλ ή η Μπαρτσελόνα είναι δύσκολα να αρνηθούμε» τονίζει η διοίκηση των Σφυριών!

Αρκάντιους Μίλικ: Σίγουρα αρκετοί συμπατριώτες του δεν θα ξεχάσουν τις χαμένες ευκαιρίες του, όπως και τις ικανότητές του! Ο Μίλικ ήταν διαρκής απειλή, είχε σωστές θέσεις και ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη επί της Βορείου Ιρλανδίας! Νάπολι, Λέστερ και Πάλας έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να αφήσει άμεσα την Ολλανδία!

 

Τελευταία Νέα