Ο Νεϊμάρ και τα πιο πλούσια συμβόλαια

Gazzetta team
Ο Νεϊμάρ και τα πιο πλούσια συμβόλαια

bet365

Με την ανανέωση του ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε σε έσοδα τους Μέσι, Κριστιάνο. Ποια είναι η λίστα με τους ακριβοπληρωμένους και τι συμβαίνει με τον Ζλάταν...

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες μέρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του Νεϊμάρ με τη Μπαρτσελόνα και αμέσως άρχισαν οι συγκρίσεις και οι ίντριγκες. Επειδή το θέμα σε αυτό το ύψιστο επίπεδο δεν έχει να κάνει μόνο με το οικονομικό όφελος, αλλά και με την κόντρα εγωισμού και ιεραρχίας που διέπει τους σούπερ σταρ σε κάθε club. Κάπως έτσι λοιπόν ο Βραζιλιάνος βρέθηκα να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου.

Με αυτόν τον τρόπο ξεπέρασε Μέσι, Κριστιάνο και κάθε άλλο αντίζηλο του για την κορυφή. Οι δύο άλλοι μεγάλοι όμως αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα με τα πρωτεία, καθώς ετοιμάζονται ήδη και οι δικές τους επεκτάσεις. Μέχρι να πέσουν όμως οι υπογραφές, ο Νεϊμάρ θα εισπράττει τα περισσότερα από κάθε άλλον. Ας δούμε λοιπόν τους πιο καλοπληρωμένους της μπάλας...

* Τα ποσά υπολογίζονται ετησίως και μεικτά. Χοντρικά αυτό σημαίνει ότι τα μισά πάνε στον ποδοσφαιριστή και τα υπόλοιπα στην Εφορία!

Νεϊμάρ
Ο Βραζιλιάνος θα κοστίζει στη Μπαρτσελόνα 56 εκατ. ευρώ το χρόνο και αυτό έως και το 2021.


Λιονέλ Μέσι
Ο Αργεντινός υπέγραψε το 2014 και θα έχει ισχύ έως και το 2018. Για τα δύο τελευταία χρόνια θα πρέπει να λάβει καθαρά 20 (+6 σε μπόνους), δηλαδή 52 μεικτά.


Κριστιάνο Ρονάλντο
Η Ρεάλ πληρώνει για το μεγάλο αστέρι της 47 εκατ. ευρώ ετησίως, κάτι που έχει συμφωνηθεί από το 2013, όταν και υπέγραψε μέχρι το 2018.


Γκάρεθ Μπέιλ
Για τον Ουαλό οι Μερένγκες δίνουν κοντά στα 23 εκατ. το χρόνο, με το συμβόλαιο να έχει υπογραφεί το 2013 και να ισχύει για πέντε χρόνια.


Γουέιν Ρούνεϊ
Το 2014 συμφώνησε με τη Γιουνάιτεντ να δίνει για χάρη του 17 εκατ. ευρώ και τούτο μέχρι το 2019. Ξεκάθαρη κλεψιά από τον Αγγλο, που δεν τα... δουλεύει σε καμία περίπτωση.


Λίγο πιο κάτω από αυτούς τους πέντε, βρίσκονται οι Λουίς Σουάρες, Ινιέστα, Αζάρ και Αγουέρο να έπονται. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πλέον δεν μπαίνει στην 10άδα, καθώς δεν παίρνει πια τα χρήματα της Παρί, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του δίνει περίπου τα μισά.

Αυτό που μπορεί κάποιος να παρατηρήσει στη συγκεκριμένη λίστα, είναι ότι οι τέσσερις ανήκουν στη Μπαρτσελόνα, η οποία μάλιστα ετοιμάζεται να δώσει καινούργια και ακριβότερα συμβόλαια σε Μέσι, Ινιέστα, Πικέ και βλέπουμε...


 

Τελευταία Νέα