Στα χέρια του ο ...εφιάλτης του Μέσι!

Gazzetta team
Στα χέρια του ο ...εφιάλτης του Μέσι!

bet365

Από το νοσοκομείο στο Νιου Τζέρσι και αγκαλιά με μπάλα ...εκατομμυρίων! Ο Χιλιανός μεσίτης... μπλόκαρε το πέναλτι του Μέσι και ζει το δικό του όνειρο!

Ο Μέσι αστοχεί στο πέναλτι, προσπαθεί να σκίσει τη φανέλα του. Ηταν η χειρότερη εκτέλεση στην καριέρα του. Η συνέχεια εφιαλτική, η Χιλή ρίχνει στο καναβάτσο την Αλμπισελέστε δεύτερη διαδοχική σεζόν! Ο Μέσι, λυγίζει και ξεσπά απαρηγόρητος σε κλάματα, δεν μπορούν να τον συνεφέρουν οι συμπαίκτες του. Ο Μπράβο, ο Βιδάλ, ο Σάντσες τρέχουν να τον αγκαλιάσουν, όμως ο Αργεντίνος μόλις έχει χάσει τον τέταρτό του τελικό με την Αργεντινή!

Λίγες ώρες αργότερα θα ακολουθήσει η δήλωση που θα σοκάρει τους συμπατριώτες του «Αυτό που σκέφτομαι είναι πως πρέπει να σταματήσω από την εθνική ομάδα. Έχουμε φτάσει σε τέσσερις τελικούς, το θέλαμε πολύ, όμως δεν τα καταφέραμε. Νομίζω πως αυτό είναι το τέλος. Αυτό νιώθω. Νομίζω πως έχω πάρει την απόφασή μου Η παρουσία στον τελικό δεν είναι αρκετή για εμένα προσωπικά και νομίζω το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους. Δεν είναι κάτι με το οποίο μπορώ να συμβιβαστώ».

Οι προβολείς δεν έπεσαν μόνο στον Μέσι, αλλά και στον άνθρωπο που ...μπλόκαρε το πέναλτι! Ναι, ο Μπράβο την είδε να καταλήγει στις εξέδρες, αλλά εκεί ήταν ο Πέδρο Βάσκες, οπαδός της Χιλής. Ο ίδιος τη γράπωσε και την έβαλε αμέσως κάτω από τη μπλούζα του για να μην την επιστρέψει. Αλήθεια, γιατί χάρηκε περισσότερο που η ομάδα κατάκτησε την κορυφή της Λατινικής Αμερικής ή που έγινε ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς; Αλήθεια, θα εκτελέσει ξανά ο Μέσι τόσο άσχημο πέναλτι...

«Ηταν εκπληκτικό, ήταν ένα θεϊκό όνειρο, φανταστείτε αυτή να είναι η τελευταία φορά που ο Μέσι εκτέλεσε σουτ με τη φανέλα της Αργεντινής» τονίζει ο Χιλιανός μεσίτης και τρελός οπαδός της Εθνικής! Κι όμως η μοίρα του γύρισε του πλάτη, αφού η κόρη του υποβλήθηκε σε επέμβαση στη διάρκεια του Copa America! Η χαρά του ήταν τεράστια, όταν η γυναίκα του, αλλά κα η κόρη του τόνισαν πως πρέπει να πάει στις ΗΠΑ για να δει τη «Ρόχα» αγωνιζόμενη στο μεγάλο τελικό «Μην είσαι ανόητος, πήγαινε, είναι όλα καλά» του είπαν! Βρέθηκε στο New Jersey χωρίς εισιτήρια, οι φίλοι του τον έβαλαν μέσα και ο Μέσι του... έστειλε τη μπάλα «Δεν είμαι οπαδός του Μέσι, αλλά η τιμή να κρατώ αυτή τη μπάλα είναι τεράστια...».

Τα σενάρια που εμφανίστηκαν ήθελαν τον μεσίτη από την Αντοφαγάστα να αναζητά... αγοραστή για τη μπάλα του Μέσι, ώστε να τη δημοπρατήσει με αρχική τιμή περίπου 60.000 ευρώ! Η διάψευση ήταν άμεση «Δεν θα πουλήσω τη μπάλα ακόμα κι αυτή κοστίζει εκατομμύρια. Το όνειρό μου είναι να φωτογραφηθώ με την ομάδα μου και να κάνω δώρο τη μπάλα στο εγγόνι μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα