Οι Euro... Stars που απογοήτευσαν!

Gazzetta team
Οι Euro... Stars που απογοήτευσαν!

bet365

Oι stars του Euro δε λάμπουν! Παιχταράδες που έμειναν σε ρηχά νερά κι απογοήτευσαν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

Euro των... αντι-stars, αφού ένας σημαντικός αριθμός των μεγαλύτερων ταλέντων στην Ευρώπη απέτυχε να κάνει τη διαφορά με την Εθνική τους! Αλλοι απογοήτευσαν και δεν βοήθησαν την ομάδα τους να περάσει στην επόμενη φάση, άλλοι βρέθηκαν στα νοκ άουτ κι ελπίζουν να βγουν από τη μετριότητα! Η Squawka έβγαλε τα στατιστικά και οι αριθμοί προκαλούν θλίψη! Πάμε να δούμε οκτώ παίκτες που έμειναν σε ρηχά νερά!!!

Ο Νταβιντ Αλάμπα ήταν ο παίκτης στον οποίο οι Αυστριακοί στήριζαν πολλά για μια εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση! Αλλωστε, η εικόνα της ομάδας στα προκριματικά ήταν εντυπωσιακή και ο ίδιος είχε βοηθήσει στο αήττητο! Ωστόσο, έμεινε... εκεί, αφού στα γήπεδα της Γαλλίας έλαμψε δια της απουσίας του! Ο παίκτης της Μπάγερν άφησε το Euro με μια ασίστ, χωρίς γκολ και ποσοστό μεταβιβάσεων που με το ζόρι έφτανε το 75% , αριθμός μικρός για την αξία του! Υπάρχει ελαφρυντικό, αφού παρασύρθηκε από τη μετριότητα της ομάδας του.

David Alaba

Ο Ζλάταν πήρε στις πλάτες του τη Σουηδία, πέρασε το εμπόδιο της Δανίας στα μπαράζ και οι Σκανδιναβοί βρέθηκαν στα γήπεδα της Γαλλίας! Ως εκεί... Ο Ιμπραΐμοβιτς προσπαθούσε μόνος στο γήπεδο να σώσει την κατάσταση, αναζητούσε ένα γκολ για ένα τεράστιο ρεκόρ, αλλά ποτέ δεν πέτυχε. Ετσι, είδε τον Κριστιάνο να γίνεται ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά Euro. Mόλις 13% επιτυχία σε σουτ εντός στόχου και 69% σωστές μεταβιβάσεις! Ο Ζλάταν είπε αντίο στην Εθνική, όχι με τον τρόπο που ήθελε!

Τα χρόνια πέρασαν και ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Κασίγιας και να δώσει στον Ντε Χέα φανέλα βασικού! Αλλωστε, ήταν ο MVP της φετινής Γιουνάιτεντ, ενώ είχε εξαιρετική παρουσία στα προκριματικά! Ως εκεί... Μπορεί η Ισπανία να κράτησε την εστία της ανέπαφη στα δυο πρώτα ματς, ωστόσο έκανε δυο σοβαρά λάθη που στέρησαν την πρωτιά από την ομάδα του.

De Gea

Ναι, η Πολωνία είναι στα προημιτελικά, ναι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρήκε δίχτυα, αλλά στη ρώσικη ρουλέτα! Η ομάδα του είναι εξαιρετική στην άμυνα, ο Μπλαζικόφσκι είναι εντυπωσιακός, αλλά ο Πολωνός φορ δεν μπορεί να σκοράρει. Αλλωστε, συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς γκολ σε κανονική διάρκεια ή παράταση! Η Πολωνία προχωρά, αλλά ο ίδιος... ψάχνεται! Δεν έχει ξεπεράσει τα... δυο σουτ εντός στόχου! Θα απαντήσει στα προημιτελικά;

Αποδοκιμάστηκε όσο κανείς άλλος από την ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Σύμφωνα με καταγγελίες της οικογένειας του Αρντά Τουράν άγνωστοι έριξαν αυγά στο σπίτι του στη Βαρκελώνη. Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα ήταν εκτός κλίματος και δε βοήθησε καθόλου την ομάδα του να κάνει την υπέρβαση. Με...0% σε επιτυχημένα σουτ και μόλις μια ευκαιρία, ο Τουράν ήταν ο αδύναμος κρίκος των Τούρκων!

Turan

Η Αγγλία εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Euro, αλλά ο πρώτος σκόρερ της Premier League... αγνοείται! Ο Χάρι Κέιν δεν ήταν ο παίκτης -κλειδί της Αγγλίας στη φάση των ομίλων! Ο φορ της Τότεναμ παρουσιάζει έντονα σημάδια κόπωσης, απέτυχε να σκοράρει σε τρία ματς, το ποσοστό του σε επιτυχημένα σουτ δεν ξεπερνά το 20%, ενώ δεν ξεχνά τον... εφιάλτη της αλλαγής στο ημίχρονο στο ματς με την Ουαλία!

Kane

Στο τέλος της 2ης αγωνιστικής των ομίλων η Ουκρανία γνώριζε το μέλλον της στη διοργάνωση! Επιστροφή στην πατρίδα! Η ομάδα του Φομένκο ήταν στα φαβορί για την πρόκριση, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ούτε ένα τέρμα! Ο Αντρέι Γιαρμολένκο ήταν απογοητευτικός, δημιούργησε μόλις μια φάση και δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες των συμπατριωτών του. Μπορεί οι μετοχές του να έπεσαν, αλλά ο φορ της Ντιναμό ελπίζει ακόμα σε μια μεγάλη μεταγραφή!

Ρωσία, ίσως η χειρότερη ομάδα του Euro! Οι προσδοκίες πριν τη διοργάνωση πολλές, αλλά το αποτέλεσμα τόσο φτωχό... Το χρυσό αγόρι του ρωσικου ποδοσφαίρου, ο Αλεξάντρ Κοκόριν ήταν απογοητευτικός. Η προσφορά του σχεδόν μηδαμινή, είχε μόλις 36% σε κερδισμένες μονομαχίες, ένα σουτ εντός στόχου και μόλις δυο ευκαιρίες!

Kokorin

 

Τελευταία Νέα