Ο Παγιέ έδωσε μαγεία στους διοργανωτές

Gazzetta team
Ο Παγιέ έδωσε μαγεία στους διοργανωτές

bet365

Η Γαλλία αγχώθηκε, όμως μια στιγμή σπάνιας μαγείας του Παγιέτ χάρισε στους διοργανωτές τη νίκη. Ο Harriet Drudge παρακολούθησε το ματς και γράφει στο Stats Zone.

Οι προσδοκίες πολλές φορές μπορεί να παίξουν άσχημο παιχνίδι στους παίκτες της διοργανώτριας χώρας. Την τελευταία φορά που η Γαλλία φιλοξένησε Euro το 1984, νίκησε σε όλα τα ματς και κατέκτησε τον τίτλο. Η προδοκία για να επαναλάβουν κάτι ανάλογο οι Τρικολόρ ίσως έπεσε σαν βάρους στους ώμους των ποδοσφαιριστών. Ομως χάρη σε μια στιγμή μαγείας από τον Ντιμίτρι Παγιέτ, ο οποίος πριν 6 μήνες δεν βρισκόταν καν στα πλάνα του Ντιντιέρ Ντεσάν, οι Γάλλοι ξεκίνησαν με νίκη.

Payet: One goal, one assist, eight chances created

Βάζοντας ένα γκολ, δίνοντας μία ασίστ και δημιουργώντας 8 ευκαιρίες (μία λιγότερη απ' όλους τους υπόλοιπους παίκτες μαζί), ο Παγιέ έβγαλε την Γαλλία από τη δύσκολη θέση. Ο άσος της Γουέστ Χαμ, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την Ρουμανία και οι οπαδοί τρελάθηκαν με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε.

Pogba was subbed after 76 minutes

Ο Πογκμπά βγήκε στο 76' χωρίς να έχει βοηθήσει ουσιαστικά την Γαλλία. Είχε 87% πάσες και κέρδισε κατοχή μπάλας για την ομάδα του 12 φορές, περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη, όμως είχε μόλις μόλις 1/5 επιτυχημένες προσπάθειες για ντρίμπλα και 2 σουτ.

Kante passes and interceptions

Ο Ν' Γκολό Καντέ της Λέστερ είχε τις περισσότερες πάσες (80) και έκανε 5 κομίψματα, όντας πρώτος στη σχετική κατηγορία μαζί με τον Ρουμάνο στόπερ, Βλαντ Κίρικες, της Νάπολι. Ο Καντέ ήταν αυτός που είδαμε φέτος στην Premier League.

Giroud's first half performance

Παρότι πέτυχε το πρώτο γκολ στο Euro 2016, ο Ολιβιέ Ζιρού είχε απογοητευτικό ματς. Ο επιθετικός της Αρσεναλ ήταν πρώτος σε σουτ με 4 προσπάθειες, όμως δεν υπήρχε στο πρώτο μέρος, έχοντας μόλις δύο επιτυχημένες πάσες, μια εκ των οποίων στο εναρκτήριο λάκτισμα.

Romania's goal

Πολλοί μπορεί να είχαν προβλέψει εύκολη νίκη για την Γαλλία, όμως η Ρουμανία δεν συμφώνησε σε κάτι τέτοιο και βρέθηκε πολύ κοντά στο να χαλάσει το πάρτι. Οι Βαλκάνιοι θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ στο 4', όμως ο Γιορίς με μια τρομερή επέμβαση κράτησε το «μηδέν» για τους Τρικολόρ.

 

Τελευταία Νέα