O Τζόρνταν Λάρσον... μιμείται τον Χένρικ!

Gazzetta team
O Τζόρνταν Λάρσον... μιμείται τον Χένρικ!

bet365

Ο Χένρικ Λάρσον βάδισε σε... θρυλικά μονοπάτια και μια δεκαετία αργότερα, ο 18χρονος Τζόρνταν φορά τα παπούτσια του και μαγεύει!

Στις 19 Ιουνίου το 2013 το όνομα «Λάρσον» μπήκε ξανά σε φύλλο αγώνα και ο Χένρικ δεν ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα! Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Τζόρνταν Λάρσον, ο 15χρονος γιος του. «Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα με τον γιο μου, ήταν μια πολυτέλεια για μένα» τόνισε ο θρυλικός φορ, που είδε τον γιο του να σκοράρει πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία! Το βράδυ της Μ. Πέμπτης, ο 18χρονος επιθετικός πέτυχε δυο υπέροχα γκολ, με τη φανέλα τη Χέλσινμποργκ και τον πατέρα του να τον χειροκροτά από τον πάγκο!

«He's got goals in his DNA» τόνιζε σήμερα ο Τύπος της Σκωτίας και... φώναζε στη Σέλτικ να πάρει πατέρα και γιο στην ομάδα. Αλλωστε, ο μικρός τρελαίνεται για τους Σκωτσέζους, είχε δει κάθε ματς του πατέρα του με τη φανέλα της Σέλτικ, θυμάται κάθε του κίνηση, αλλά και τα 242 γκολ που είχε πετύχει με τα πράσινα. Εξάλλου, μια ανάρτησή του στο twitter όταν οι Σκωτσέζοι αντιμετώπιζαν τη Μάλμε προκάλεσε... εμφύλιο, με Σουηδούς οπαδούς να τον απειλούν για τη στήριξη στην αντίπαλό τους!

Ο Τζόρνταν μεγάλωσε στα γήπεδα, ο πατέρας του φρόντιζε να του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, ενώ τη διετία 2004-06 που βρέθηκε στη Βαρκελώνη ο μικρός βρέθηκε στην κορυφαία ακαδημία του πλανήτη. Μάλιστα, έπαιξε ποδόσφαιρο με την Junior FC Escola. Μάλιστα, εκτός από τις κινήσεις του στο γήπεδο, πανηγυρίζει με τον ίδιο τρόπο τα γκολ, κάτι που έχει συγκινήσει αρκετά τον Χένρικ! Η επιστροφή στη Σουηδία τον έφερε στη Χέγκερμποργκς, εκεί όπου έκανε τη διαφορά! Η Χελσινγμποργκ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με τη βοήθεια του πατέρα του κατάφερε να τον αποκτήσει. Σωματοδομή... ίδια με αυτή του Χένρικ, δυνατός, γρήγορος, οξυδερκής και τα δυο πόδια του είναι... φαρμάκι!

Τόσο πολύ, που η Γουνάιτεντ τον τελευταίο χρόνο έχει... εγκατασταθεί στη Σουηδία για να τον τσεκάρει, και δείχνει πως έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Πάντως, ο νεαρός δεν βιάζεται ακόμα, γνωρίζει πως πρέπει να κάνει ακόμα αρκετά βήματα για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Ο ίδιος άφησε το κολέγιο για να ζήσει τη ζωή ενός επαγγελματία, ενώ πολλές φορές οι Σουηδοί δημοσιογράφοι παραμένουν στις προπονήσεις... κρυφά για να δουν την προπόνηση του πατέρα στον γιο!

Χθες, έπαιξε ως αριστερό εξτρέμ, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, να πετύχει ένα μαγικό τέρμα και να ανεβάσει τις μετοχές του στα ύψη! Διεθνής με την ομάδα Νέων της Σουηδίας, έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων του εξωτερικού, όμως σε αυτή την απόφαση θα ακούσει τον ιδανικότερο...

Ο Χένρικ Λάρσον αποθεώθηκε από τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ο Ροναλντίνιο υποκλίθηκε στο μεγαλείο του, τα 325 γκολ στην καριέρα είναι νούμερο... θρυλικό, όμως οι οπαδοί της Χέλσινμποργκ φωνάζουν... «Αυτός είναι καλύτερος από τον μπαμπά του»

 

Τελευταία Νέα