Σέριγχαμ: «Τα παιχνίδια της ζωής μου»

Gazzetta team
Σέριγχαμ: «Τα παιχνίδια της ζωής μου»

bet365

Ο Τέντι Σέριγχαμ θυμάται για λογαριασμό του FourFourTwo τα παιχνίδια, που καθόρισαν την καριέρα του.

15 Ιανουαρίου 1984: Μίλγουολ – Μπρέντφορντ 1-2

«Μπορείς να πεις ότι δεν ήταν και το καλύτερο ντεμπούτο. Είχα χάσει μία πολύ καλή ευκαιρία και η Μίλγουολ έχασε. Αλλά όπως και να έχει, έμεινε χαραγμένο στη μνήμη μου».

11 Μαρτίου 1995: Λίβερπουλ – Τότεναμ 1-2

«Ήταν ματς για τον 6ο γύρο του Κυπέλλου και ένα από τα παιχνίδια που θυμάμαι περισσότερο με την Τότεναμ. Είχαμε βρεθεί από νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Φάουλερ, ισοφάρισα με ένα υπέροχο γκολ και στο τέλος κάναμε την ανατροπή. Όλα έδειχναν ότι θα πάμε σε επαναληπτικό, όμως στο τελευταίο λεπτό έδωσα την ασίστ στον Κλίνσμαν, που έκανε το 1-2. Οι πανηγυρισμοί ήταν όλα τα λεφτά και ακόμη και οι οπαδοί της Λίβερπουλ μας είχαν χειροκροτήσει. Δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσω».

18 Ιουνίου 1996: Αγγλία – Ολλανδία 4-1

«Ολόκληρο το Euro ήταν εκπληκτικό τουρνουά για εμάς μπορώ να πω ότι το παιχνίδι με την Ολλανδία ήταν το καλύτερό μου. Είχαμε παίξει εκπληκτικά. Ο Ινς είχε κερδίσει πέναλτι, με τον Σίρερ να σκοράρει και από εκείνη τη στιγμή δεν κοιτάξαμε ποτέ πίσω. Πέτυχα δύο γκολ, ενώ έδωσα την ασίστ στον Σίρερ για το τέταρτο».

26 Μαΐου 1999: Μπάγερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

«Το μήνυμα του Σερ Άλεξ ήταν απλό τη στιγμή της αλλαγής μου: μπες και σκόραρε. Έχοντας κατακτήσει την Premier League και το Κύπελλο, η σεζόν ήταν ήδη επιτυχημένη. Να κερδίζεις, όμως, το Champions League με αυτόν τον τρόπο ήταν κάτι απίστευτο. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Το Plan A εκείνη τη βραδιά δεν είχε δουλέψει, όμως όταν χάνεις με 1-0 πάντα έχεις ελπίδες. Με δύο γκολ στο τέλος, τα καταφέραμε».

http://cdn.makeagif.com/media/3-30-2016/jsfFcq.gif

23 Ιανουαρίου 2002: Τότεναμ – Τσέλσι 5-1

«Το να κερδίζεις την Τσέλσι με 5-1 στον δεύτερο αγώνα στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, είναι κάτι που πάντα θα θυμάμαι από την δεύτερη θητεία μου στο Λονδίνο. Είχα πετύχει ένα από τα ομορφότερά μου γκολ σε εκείνο το παιχνίδι. Η μεγάλη απογοήτευση ήρθε αργότερα, όταν χάσαμε στον τελικό από την Μπλάκμπερν».

30 Μαΐου 2005: Πρέστον – Γουέστ Χαμ 0-1

«Μεγάλωσα στο ανατολικό Λονδίνο και από μικρός παρακολουθούσα την Γουέστ Χαμ. Έτσι, ήταν προνόμιο που φόρεσα τη φανέλα της. Ήμουν στον πάγκο σε εκείνον τον τελικό για τα πλέι οφ της ανόδου στην Premier League και μπορεί να μην έπαιξα, όμως ήμουν χαρούμενος για όλους στον σύλλογο. Είχα παίξει σημαντικό ρόλο στη διάρκεια της σεζόν και ήταν φανταστικό να βλέπω τις προσπάθειες όλων από τον πάγκο».

 

Τελευταία Νέα